En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Bir kaçta fotoğraf geliyor birazdan. :)
Geldi bile...

Çok küçükkler fotoğraf makinası bile zor gördü :D

arkadaşlar bu a rada şu somali işini unutmayın. konu açıldıgı yerde iltişim bilgilrini ekledim.

Cümleten iyi aksamlar. Niyetli olanlara hayirli ramazanlar. Epeydir bende yoktum. Biletimi ayarladim, cuma gecesi biniyom, cumartesi öglen gibi bicerin basinda olurum artik.

S.a iyi akşamlar.. Yeni geldim macar fiğ biçmekten, yine bitiremedim.:( Biçercide P.tesi sabahından beri yolda 230 km yi bi gelemedi arızadan.:) Böyle giderse tüccar buğday alımlarını kapatacak biz biçip götüresiye. Bu arada bu gece itibari ile TTNET imde kapanacak gibi borçtan dolayı..:(

A.slm s.a muhtar emmi allh kolaylık versin elim boşaldı yardıma gelebilirim :) başka türlü tek başına işlerin hakından gelebileceğin yok :D

Ağır Abi link=topic=7169.msg430615#msg430615 date=1312309567' Alıntı:
A.slm s.a muhtar emmi allh kolaylık versin elim boşaldı yardıma gelebilirim :) başka türlü tek başına işlerin hakından gelebileceğin yok :D
:) Teşekkürler hacım,hele öyle bir iş yapsan varya...
Tekrardan hayırlı geceler dostlar, ilk trakkulüp yıllarında ne muhabbetler dönüyordu ramazanda burda, açıkçası özledim de.. Bizim hasat bodoslama ramazan ayına denkgelince. :S

anlş-*s S.a arkadaşlar hayırlı günler bugünlerde çok yorgundum bide üstüne kederlendim.. Günlerdir sulamasını yaptığım bakımı ile uğraşıp başında beklediğim karpuz ve kavunlarımı bugün ben toplayacaktım... Dün akşam saat 7 de ben tarladan ayrıldım babamla beraber babam tekrar saat 8 de tarlaya geri geldi ve 5 dönüm karpuz kavunun en iyi kısmının toplandığını söyledi... 1 saat başıboş bırakmıştım o arada çalmış götürmüşler mahsülün en iyi kısmını... Emeğimiz boşa gitmiş oldu ama yapılacak hiçbir şeyde yok tabi anca bela okuyabiliyoruz mübarek ramazan gününde...

İyi Geceler.Hayırlı sahurlar.

Aykut çalınan mal sadaka yerine geçermiş.Başımız gözümüzün sadaksı olsun deyin geçin.Bütün gün tarlada da bekleyemiyorsun çalan çalıyor çekemeyen zarar veriyor.Bizimde tarlada ekim öncesi su girmesin diye güzelce kapattığımız ağızlığı gelmiş birisi açmış iki tane vardı 2 sinide açmış birde kapağın altına taş koymuş kapanmasın diye,su da gelince direk tarlaya 10 dönüm kadarı çamur yapılır mı ekim öncesi bu Allahtan yağmurlar oldu ekim gecikti tarlada kurudu rahatça ekim yapmıştık bizde Allah zarar verenin zararını göstermiyor denk getiriyor her işi.