En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Çağrı link=topic=7169.msg430948#msg430948 date=1312449741' Alıntı:
S.a millet ne var ne yok ramazanla aranız nasıl

Aslm hacı hoşgeldin birdaha gitmiyecen dimi :)

Ağır Abi link=topic=7169.msg430954#msg430954 date=1312452358' Alıntı:
Aslm hacı hoşgeldin birdaha gitmiyecen dimi :)
hoşbulduk abi sorma işi gücü bu sene bitiremedik yarın akşam gidecem geri ama internet ayarlama çabası içindeyim sağolsun ttnet 2 aydır gelip ölçüm yapacak internet verip veremeyeceğini bildirecek artık onlardan ümidi kestim de yan yollara başvurdum :)

Cümleten iyi aksamlar. Bugün bicerler ise basladi. 2 parca aldirmis bizimkiler. 24 dekardan 10 ton arpa cikmis. Masallah...bekledigimden iyi simdilik. Bugdaylarda böyle cikarsa tamamdir...

selamun aleykum hayırlı akşamlar ahali hayırlı ramazanlar ne var ne yok harmanı bitirenler rahattadır biz daha biçere bugün başladık bayrama kadar biter inşallah :(

S.a arkadaşlarım abilerim,nasılsınız nevar ne yok memleketinizde,nasıl milletin oruçla arası biz ramazanda işleri hafiflettik bira öğleye kadar yağmurlama işi sonra yatış inekleri işten saymıyoruz tabi haytımızın bir parçası oldu.

Hayırlı geceler dostlar neden kimse yok bu ramazanda buralarda :S ben gider yonca biçimine sahura görüşürük

Ağır Abi link=topic=7169.msg431175#msg431175 date=1312491262' Alıntı:
Hayırlı geceler dostlar neden kimse yok bu ramazanda buralarda :S ben gider yonca biçimine sahura görüşürük
Olma mı buralardayız abi sana kolay gelsin :)

Günaydın. Bugün sbs puanları açıklandı ve ben şok oldum çünkü beklemediğim düşük bir puan aldım ama ben hayret ediyorum o kadar çalıştım sbsde dikkatlice okudum ve bitirdim 5 kere kontrol ettim ama puan 277

çok kırıldım size trakklup üyeleri çook. çok ayıp ettiniz bana karşı. şu yoğun iş güç ve ramazan zamanı üşenmedim resim çektim bilgisayara attım uploat ettim ama bir Allahın kulu yorum bile yazmamış !!1 :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Sivas yolcusu kalmasin......Hayirlisiyla gece 22 22 de biniyom yarin 11 de sivas tayim. 13 gibi bicerin basinda olurum...Ara ara girerim. Allaha emanet olun.....

s.a trakkulüp un güzel insanları pancarı suladık 15 ton bugday yükjlettik ofise yolladık iş şimdilik bitti 22 :00 da yeniden başlayacak :D ezana 2-3 dk kaldı ama ben oruç tutmuyorum

satocan58 link=topic=7169.msg431309#msg431309 date=1312562519' Alıntı:
Sivas yolcusu kalmasin......Hayirlisiyla gece 22 22 de biniyom yarin 11 de sivas tayim. 13 gibi bicerin basinda olurum...Ara ara girerim. Allaha emanet olun.....

Hayırlı yolculuklar satılmış abi allh sağ salim kavuştursun ve bereketli olsun bizleri unutma :)

satocan58 link=topic=7169.msg431309#msg431309 date=1312562519' Alıntı:
hayırlı yolculuklar satılmış abi