En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Sivas tan selamlar millet. Acayip sicak hava vardi öglen vakti. Aksam üstü üsüdük yaw.)))

Bugün hala sira gelmedi, aksam üstü belki, ama yarindan sonra her gün 2 3 kere gider gelirim herhal...Yeni konu acacam, orda herseyi günü gününe yazarim...

mete26 link=topic=7169.msg431648#msg431648 date=1312658850' Alıntı:
slm satılmış. hoşgeldin. bende enişteleri yeni gönderdim belçikaya.
yardim ettilermi mete abi bari..Gelmisken bos göndermeyeydin...

Dqn link=topic=7169.msg431803#msg431803 date=1312734611' Alıntı:
Hayırlı akşamlar sivas için 2o Dk ..
hayırlı akşamlar muhammed.yazımı göremeycen ama ben yinede selam vereyim.bi selamla bişey kaybetmemya

Selam dostlar, Yetek Farms Hasat Günleri devam ediyor, arpa verimleri 200-500 kg/da. aralığında.Buğdaylar ; 300 kg-450 kg/da. aralığında. CLAAS ımız çok sıkıntılı, service gibi oldum yine bu yıl.. Fotoları yakında atarım.
En sevdiğim hasat karesi..:D

nailyetek link=topic=7169.msg431849#msg431849 date=1312743418' Alıntı:
Selam dostlar, Yetek Farms Hasat Günleri devam ediyor, arpa verimleri 200-500 kg/da. aralığında.Buğdaylar ; 300 kg-450 kg/da. aralığında. CLAAS ımız çok sıkıntılı, service gibi oldum yine bu yıl.. Fotoları yakında atarım.
En sevdiğim hasat karesi..:D

bereketli olsun abi verimleriniz güzel Maşallah

nailyetek link=topic=7169.msg431849#msg431849 date=1312743418' Alıntı:
En sevdiğim hasat karesi.. :D

a.s abi iyi verim almışınız bizimde tahmini o kadardır

mf_ford link=topic=7169.msg431834#msg431834 date=1312741860' Alıntı:
hayırlı akşamlar muhammed.yazımı göremeycen ama ben yinede selam vereyim.bi selamla bişey kaybetmemya
GÖRMÜŞ valla :D .çakal gibi uyanık

S.a ahali pancar suyu akşama bitiyo rahata erecem :D Bide pancarda korkmaya başladım sene başında örümcekler küçücüktü şimdi hepsi el kadar olmuş görünce yolumu değiştiriyom krk-*-sa ıslı-*-

anayurtlu link=topic=7169.msg432683#msg432683 date=1312963887' Alıntı:
S.a ahali pancar suyu akşama bitiyo rahata erecem :D Bide pancarda korkmaya başladım sene başında örümcekler küçücüktü şimdi hepsi el kadar olmuş görünce yolumu değiştiriyom krk-*-sa ıslı-*-
a.slm Volkan damlama yapacaktınız pancarayaptınızmı acaba,örümcek bizdede çok hiç dokunmuyorum onlara yaklaştınmı ağı sallıyorlar.

hacimmet link=topic=7169.msg432932#msg432932 date=1313002922' Alıntı:
a.slm Volkan damlama yapacaktınız pancarayaptınızmı acaba,örümcek bizdede çok hiç dokunmuyorum onlara yaklaştınmı ağı sallıyorlar.
Yok ya cöö-*s

hacimmet link=topic=7169.msg432932#msg432932 date=1313002922' Alıntı:

mehmet abi ben barış yaww :D nick yüzünden karışıyo hep :S volkangil damla sulama fln yapmadı abi vahşi sulamaya devam güçç*-*

Sevgili dostlar. S.A. Cümleten..
Dün akşam üzeri 18.00 itibari ile yulaf biçim işinide bitirdik ve Hasat (rüya) sona erdi.. Hayaller, hayal kırıklıkları v.s. hepsi seneye kaldı.. 220 kadar arpa balyasını samanlığa attım, daha bağlanack 1800 kadar balya var. Hava karamsar olduğu için bağlatmıyorum, remorkta ve İveco da buğday vardı az önce remorku depoya götürüp geldim. Yine fiyat 52o TL.:( İvecodaki 5 ton kadar buğdayı patoz tan geçirecez, çok ot tohumlu olduğu için tüccar almıyo.
Bu arada tohumluk için ayırdığım fiğ de duruyor biçilmiş vaziyette. Arkadaş biçere verdi ve son derece güzel sonuç aldık, bizimkinide alıcaktı; baba engeline takıldı. Neyse nostalji olsun diye 2 günkayış gerip patoz kuracaz..
Şimdilik esen kalın, aylakcı varsa gelsin balya taşıyalım..

nailyetek link=topic=7169.msg433307#msg433307 date=1313079362' Alıntı:
Sevgili dostlar. S.A. Cümleten..
Dün akşam üzeri 18.00 itibari ile yulaf biçim işinide bitirdik ve Hasat (rüya) sona erdi.. Hayaller, hayal kırıklıkları v.s. hepsi seneye kaldı.. 220 kadar arpa balyasını samanlığa attım, daha bağlanack 1800 kadar balya var. Hava karamsar olduğu için bağlatmıyorum, remorkta ve İveco da buğday vardı az önce remorku depoya götürüp geldim. Yine fiyat 52o TL.:( İvecodaki 5 ton kadar buğdayı patoz tan geçirecez, çok ot tohumlu olduğu için tüccar almıyo.
Bu arada tohumluk için ayırdığım fiğ de duruyor biçilmiş vaziyette. Arkadaş biçere verdi ve son derece güzel sonuç aldık, bizimkinide alıcaktı; baba engeline takıldı. Neyse nostalji olsun diye 2 günkayış gerip patoz kuracaz..
Şimdilik esen kalın, aylakcı varsa gelsin balya taşıyalım..
bereketli olsun Nail abi, umutlari kaybetmemek gerek.
balya tasima isine gelince Izmir de tatilde olmasam gelirdim bugunlerde aylaktim zaten. cidd*-*-*