En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

bartu link=topic=7169.msg433311#msg433311 date=1313079800' Alıntı:
bereketli olsun Nail abi, umutlari kaybetmemek gerek.
balya tasima isine gelince Izmir de tatilde olmasam gelirdim bugunlerde aylaktim zaten. cidd*-*-*
Allah senden razı olsun Mustafa. Umutlar... ahhh hayaller.. :S olmasa yaşayamayız heralde..

nailyetek link=topic=7169.msg433315#msg433315 date=1313080360' Alıntı:
Allah senden razı olsun Mustafa. Umutlar... ahhh hayaller.. :S olmasa yaşayamayız heralde..
ciftcinin omru umut ve hesapla gecer Nail usta.....

dolcevita link=topic=7169.msg433323#msg433323 date=1313081547' Alıntı:
kızıltan ne oldu abi sonuc ne ?
:( Eh işte makarnalık ismi altında alınıp satılıyor, 535 TL fiyat gördü, rengi döndüğü için fiyat kırdıklarını söylediler. Birde İveco da var 5 ton kadar, ot tohumu çok olduğu için almıyolar, patozta eleyip öyle satmayı düşünüyorum.

anayurtlu link=topic=7169.msg433132#msg433132 date=1313024082' Alıntı:
mehmet abi ben barış yaww :D nick yüzünden karışıyo hep :S volkangil damla sulama fln yapmadı abi vahşi sulamaya devam güçç*-*
kusura bakma Barış karışıyor hep,tekrardan bereketli olsun Nail abi kızıltan buğday çeşidi çakallı olrsa yemlik fiyatına alıyorlar az su isteyen bir çeşit malum sizde bu yıl hiç kesilmedi yağmur.

hacimmet link=topic=7169.msg433355#msg433355 date=1313086735' Alıntı:
kusura bakma Barış karışıyor hep,tekrardan bereketli olsun Nail abi kızıltan buğday çeşidi çakallı olrsa yemlik fiyatına alıyorlar az su isteyen bir çeşit malum sizde bu yıl hiç kesilmedi yağmur.
:( Zaten bi tüccar, yani un fb. sahibi var. Oda gübre bayiliğ almış galiba, habire bunlara azotlu gübre az gelmiş diyor.. Neyse bizim buğdayları bulamayanlarda var, buna çok şükür.. Hayvanlarımız ak, gök demeden yerler..:D

nailyetek link=topic=7169.msg433358#msg433358 date=1313086956' Alıntı:
:( Zaten bi tüccar, yani un fb. sahibi var. Oda gübre bayiliğ almış galiba, habire bunlara azotlu gübre az gelmiş diyor.. Neyse bizim buğdayları bulamayanlarda var, buna çok şükür.. Hayvanlarımız ak, gök demeden yerler..:D
Nail abi sana kim verdi o fiyatı kim o un fabrikası...

nailyetek link=topic=7169.msg433369#msg433369 date=1313087672' Alıntı:
Altınkaya desem anlarsın heralde..:D
Ben o Mustafa abiyle 2 sene önce milletin içinde sağlam papaz oldum.
Ofis aynı buğdaya 518 verdi bunun verdiği fiyat 450 gelde papaz olma.
Daha kapılarına gitmem biz yarın 1 kamyon gerek 79 vercez bu Tahir ağa vardı gübreci onun oğluna.

S.a hayırlı akşamlar uzun zamandır siteyle ilgilenemiyorm biraz sıkıştık 1 haftadır balye taşıya taşıya iyice kas yaptım güç-*-* oho-*s
3 gündür herşey sakat gidiyor 3 gün önce romağı devrdk dün damper kablosunu çıkarmayı unutmuşm tam kalktım gaza yüklendim ses geldi arkadan bi baktım damper kablosu romağı sürükleye sürükleye getiriyor 1.5 2 metre sürükledi romoğı ama kabloda sorun yok . sorun burada duva*-*0
img1239aq.jpg

img1238a.jpg

img1237ag.jpg

bu demir yamulmuş kablo çıkmadı demiri çekti. nasıl düzeltebilrz kendimiz yada kaça yaptırırız?
bu sbhta arka cam patladı kabin hisarlar td65s hisarlar fabrkasındanmı almamız gerekiyor nh servis vs. ? :S :'( birde fiyatı ne kadar ?

geçmiş olsun gardaşım bizde hasatta 2 remork valtra ile remork tekerin ustune çıktı resimlerini yuklerim. dun ve bu gun çok yorucu oldu pancar yordu bide çift sürdük valtra ile :D

XxXEsinti66 link=topic=7169.msg433422#msg433422 date=1313103597' Alıntı:
geçmiş olsun gardaşım bizde hasatta 2 remork valtra ile remork tekerin ustune çıktı resimlerini yuklerim. dun ve bu gun çok yorucu oldu pancar yordu bide çift sürdük valtra ile :D
saol şu 2 3 gündür traktöre bnmek gelmiyor gene bişe olacakmış gibi oldu bugun biz patlatmalarla fidanların arasınıı sürdük çizdirerek glrkende geçenlerde pulluklarla sürdümüz tarlayı sürem dediik o tarlada dut köküylemi ne dolu 4 lü 12 vardı 2 tanesini kopardıydı . bugunde 7li patlatmanın 4 tanesi koptu en başta bi tanesini yaptık sonra baktık kopuyo devam ettik en sonunda 4 tane kaldı :D :D