En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Merhabalar.Yemek yemek 5dk.Çok hızlı yiyorum evdekiler benden yarım saat sonra anca kalkabiliyorlar. :)

Muhtarım bu sigara ne kadar bağımlılık yapıyormuş kimseye bıraktıramıyoruz.Birşeyler anlatıyorum dinleyen yok.Parliament fabrikasına saygılar. sop-*-sa

Ally TOKMAKCI link=topic=7169.msg433962#msg433962 date=1313342630' Alıntı:
S.a. Kolay gelsin nail abi işin zor vala ıh-*-s

Gece 01 : 30 Burdur dan Kütahya yolcusu kalmasın :D :D İstikamet Dumlupınar. :D
Ally karşılamak isterdim seni de; tam harmanın ortasındayız, İnşallah okulu kazanırsan daha sık görüşecez.. sözz.

nailyetek link=topic=7169.msg433990#msg433990 date=1313346344' Alıntı:
Ally karşılamak isterdim seni de; tam harmanın ortasındayız, İnşallah okulu kazanırsan daha sık görüşecez.. sözz.
sağolasın abi düşünmen yeter kazanırsam görüşürüz mutlaka şimdi kayıt içi n geliyorum zaten :)

S.a. hayırlı iftarlar.. Allah kabul etsin.. Çok yorucu bir gündü, hiç bu kadara susamamıştım. Bi an için ifatar vakti gelmiyecek sandım. Patoz işi bitti derken birde baktım balyacı15 dönüm arpa yerini bağlamış, havada gürleyip duruyordu.. Kaçtım şehre, neyse ki yağmur bizim köyü teyet geçmiş.
Çay+siagara..anlatılmaz yaşanır..:D

nailyetek link=topic=7169.msg434223#msg434223 date=1313429715' Alıntı:
S.a. hayırlı iftarlar.. Allah kabul etsin.. Çok yorucu bir gündü, hiç bu kadara susamamıştım. Bi an için ifatar vakti gelmiyecek sandım. Patoz işi bitti derken birde baktım balyacı15 dönüm arpa yerini bağlamış, havada gürleyip duruyordu.. Kaçtım şehre, neyse ki yağmur bizim köyü teyet geçmiş.
Çay+siagara..anlatılmaz yaşanır..:D

allah kabul etsin afiyet olsun :)

S.a. kütahya dönüşü yorgunluk :) çok vede yağmur da var dı kütahya da :D