En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Lale bana ev bul la :D kırk yılın başında bi lalelik yapıve de evi ayarla

ertac sahın link=topic=7169.msg437149#msg437149 date=1314193852' Alıntı:
hasan abının dedıgı gıbı tarlalar bızım buraya gelırse neden olmasın zuha-*-s zuha-*-s ramazan pullu ne dıyor ' ' tarlanın ıyısı suya yakın olan en ıyısı eveyakın olandır ' ' ;)
ohoo bi kandıramadık sizi arkadaş neyse nail abiyle anlaşalım da bi orkel ben alayım bari yuvarlaya yuvarlaya ankaraya varırız gelip çalacam büyün müşterilerinizi :D

Ağır Abi link=topic=7169.msg437173#msg437173 date=1314200576' Alıntı:
Sa ahali ne var ne yok kral yoğun bakımdan çıktı adeta ateşlenmiş roket olmuş :)
a.s dk saymaya başladık abi iftar bekliyoruz kral altın çağını yaşayacak desene :D

doganbey1 link=topic=7169.msg437151#msg437151 date=1314194124' Alıntı:
Lale bana ev bul la :D kırk yılın başında bi lalelik yapıve de evi ayarla

:D lalecim bundan snra iyi davran bana :D yoksa :D aalırsın burdur da 3 ün 1 ini :D :D buluruz :D

:D ben sana varya ahh ulan ahhhh... buraya yazamıyom ama anladın lale sen. bi araştırıver. ben kayda geldiğimde ev bulmuş olak

doganbey1 link=topic=7169.msg437220#msg437220 date=1314208618' Alıntı:
:D ben sana varya ahh ulan ahhhh... buraya yazamıyom ama anladın lale sen. bi araştırıver. ben kayda geldiğimde ev bulmuş olak

kayıt a ne zmn gelcen la sen lale :D söle zamanını sen gelincede bakarz :D

Abey Burdur veterinerlik çıktı. Ne yapayım çok kararsızım. Bana bi yardım edin. Yeni konu açtım oraya bi bakın fikir beyan edin

S.a arkadaşlar nevar ne çok memleketimizde ben az önce tarladan geldim yonca balyalarını bağlatıyorum Doğancan ne veterinerliği.

hacimmet link=topic=7169.msg437350#msg437350 date=1314220509' Alıntı:
S.a arkadaşlar nevar ne çok memleketimizde ben az önce tarladan geldim yonca balyalarını bağlatıyorum Doğancan ne veterinerliği.

a.slm Trakkulüp ' ün medeni iftiharı çalışkan insanı hacımmet :) maşallh boş durmuyon yine yoncalar ne ara yetşti daha 15 gun olmadı biçip bağlatalı kolay gelsin :)

valla bu akşam çok ileti yazdım yoruldum kalkıyorum netin başından herkese hayırlı sahurlar. hayırlı geceler.

Hayırlı günler trakkulup. Köye gidiyorum. Akşam süper paylaşımLAR yapacam :D Eski işlerden görüntüler, Massey Ferguson 168 in patoz performansı, Hatta massey ferguson 168 in hidrolik kaldırma kuvveti ayarı :D ;D

S.a. iyi akşamlar, yağmurlamayı ezana 5 dk. kala çalıştırıp geldim, gündüz gidip şehirden 15 boru daha aldım.
İftar sonu; Çay+sigara, tüm dertler duman olup gitti, anlatılmaz yaşanır..:D