En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

günaydin...ben ise gidiyom, haydi sizde yavas yavas kalkin isinize gücünüze bakim. saat kac olmus hala yatiyonuz yaw)))...dogan duruyon duruyon bi giriyon 20 konuya biden yaziyon, kasma kendini gardas bu kadar.)))

hadi nh ciler le mf ciler birbirine girsin öle kırarız rekoru.mf 3105 tm 120 yi çeker :D .varmı laf atan

Ağır Abi link=topic=7169.msg442249#msg442249 date=1315595933' Alıntı:
S.a iyi geceler nail muhtarı göreniniz varmı :S
A.selam, işte döndüm burdayım, güncelemeler vardı.:) Bi kaç gün uzak kaldım..
Bu arada s.a. uzuuun geçen bir haftalık Eskişehir inşaat çalışmasından döndüm, gözlerimi kaynak almış, patetesli geceler... asg*-

Iyi aksamlar ahali...

Nail abi seninde 10 parmaginda 11 marifet var masallah. Ben ahir yaptiracamya gelir yardin edenmi.))) Ama kaynaga degil, amcam kaynakci zaten. Tabi onada tarif edecek biri lazim. Hayatinda ahir görmüslügü cok az. Acik besi icin biraz hayal gücü lazim.

satocan58 link=topic=7169.msg442767#msg442767 date=1315759683' Alıntı:
Iyi aksamlar ahali...

Nail abi seninde 10 parmaginda 11 marifet var masallah. Ben ahir yaptiracamya gelir yardin edenmi.))) Ama kaynaga degil, amcam kaynakci zaten. Tabi onada tarif edecek biri lazim. Hayatinda ahir görmüslügü cok az. Acik besi icin biraz hayal gücü lazim.
:) Ne demek yardım etmek, hatta bi grup olarak yardıma geliriz..Edirne den Sivas a..Hayal gücü çok yeterki malzeme olsun..

A.s. nail abi h.g. :)
Kral ın Bütün ihtişamı gitti malesef :( İnce teker taktırdık başka bi kral ile takas yaptık. foto çektim atamıyorum lanet olsun :S

Ally TOKMAKCI link=topic=7169.msg442771#msg442771 date=1315760077' Alıntı:
A.s. nail abi h.g. :)
Kral ın Bütün ihtişamı gitti malesef :( İnce teker taktırdık başka bi kral ile takas yaptık. foto çektim atamıyorum lanet olsun :S
Hoş bulduk Ally.. O takas eden kişi ben olmalıydım, aaaahh ah..

nailyetek link=topic=7169.msg442770#msg442770 date=1315759982' Alıntı:
:) Ne demek yardım etmek, hatta bi grup olarak yardıma geliriz..Edirne den Sivas a..Hayal gücü çok yeterki malzeme olsun..
Valla bi ne yalan söyleyim cok memnuun kalirim. ))) Özellikle sen memet ve mihdar. Memetin kendi yaptigi acik besi bölümü beni best etmisti. Hele su evin yaninda 15 dönüm yer kapatalim hepinize zaten bilgi almak icin ariycam. Pesindende sizin süprizinizi beklerim tabi.)))