En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

mete26 link=topic=7169.msg446797#msg446797 date=1316771054' Alıntı:
hayırlı cumalar nail senin şu unlardan bir çuval ayır zayıflamaya ihtiyaç var. gelip geçerken alayım.
osmanın fotoları ekledim
Abi unun lafımı olur, sen iste kargoya vereyim..

un işi tamam. şeker fazlasıyla var köyde. hasan da canguslardan kesip sucuk yaptımı
deme keyfimize.

herkese iyi akşamlar abiler nasılsınız yağmur durumları nasıl bizim burayı yıkadı geçti yerler çok kurakttı kimse anızları süremedi şimdi sürülür işallah biz uzun zamandan beri yatıştayız iş güç yok okullarda açıldı zaten bakalım kısmetse seneye ver elini üniversite bu arada seneye kimin memleketine geleyim kim ister beni yanında :D not: itinayla traktör kullanılır tarla sürülür :D
enterde bayadır yatışlarda gariban radyatör istiyo ama daha biraz idare etçek artık ... :)

oooooo hasan bey, memet bey ve nail bey yanyana resim cekinmisler. cikacanizmi bari bereket tv ye. bide su dayima söyleyin, türkiyede o kadar ari yok yaw. birazda su hububat isine yönelsin. bunun yüzündne baldan sogudum...

mete26 link=topic=7169.msg446848#msg446848 date=1316780284' Alıntı:
un işi tamam. şeker fazlasıyla var köyde. hasan da canguslardan kesip sucuk yaptımı
deme keyfimize.

Ayıpsın duran abi lafı bile olmaz yiyeceğin cangus sucuğu olsun :)

satocan58 link=topic=7169.msg446963#msg446963 date=1316799846' Alıntı:
oooooo hasan bey, memet bey ve nail bey yanyana resim cekinmisler. cikacanizmi bari bereket tv ye. bide su dayima söyleyin, türkiyede o kadar ari yok yaw. birazda su hububat isine yönelsin. bunun yüzündne baldan sogudum...
abi bi de bıçkı var gına geldi .biraz motor göstersinler

iyi hafta sonlari ahali. nerde bu rekorcular, yoklar epeydir. nail abi bile gelmedigine göre bayaa sakin ortalik...

mf_ford link=topic=7169.msg447141#msg447141 date=1316854227' Alıntı:
abi bi de bıçkı var gına geldi .biraz motor göstersinler
sorma gardas la. yok moturlu hizarmis, yok moturlu tirpanmis. bosch un still inki 800 900 tl iken bunlar 300 e mal satiyolar. artik kaliteyi siz düsünün. sanki türkiye tropik iklimde, anca avokado, papaya yetistiren dedeyi izliyoz. sonra polenmis, ariymis bilmem neymis. ula gel bizim köye bi bak bakalim. sanki bütün dertler halloldu ariyi nasil yapsak derdine düstü millet....

satocan58 link=topic=7169.msg447288#msg447288 date=1316893991' Alıntı:
iyi hafta sonlari ahali. nerde bu rekorcular, yoklar epeydir. nail abi bile gelmedigine göre bayaa sakin ortalik...
sorma gardas la. yok moturlu hizarmis, yok moturlu tirpanmis. bosch un still inki 800 900 tl iken bunlar 300 e mal satiyolar. artik kaliteyi siz düsünün. sanki türkiye tropik iklimde, anca avokado, papaya yetistiren dedeyi izliyoz. sonra polenmis, ariymis bilmem neymis. ula gel bizim köye bi bak bakalim. sanki bütün dertler halloldu ariyi nasil yapsak derdine düstü millet....
aman bizde var bite pınti bişey yetiyo koleksyonmu yapçam.arıcılıktanda bıktık.biraz daha değişik ürünler ve traktörler tanıtılmalı diye düşünüyorum.arıcılık olmasın değil habire olmasın.

benim akvaryum karışmış .1 ölü 2 yaralı ufaklıklar dövmüş 4-4 biraz daha alışsınlar dövüştürürüz :D

/pm-J9XV.html]
dm-831I.jpg
[/URL]p://www.hizliuploa d.com/dm-J9XV.jpg[/IMG][/URL]

paylaşım için teşekkürler.iyi bi gün olmuştur.trakkulüp üyeleri bir arada varmı daha iysi