En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Hayırlı geceler.

Nail abi bizim köyün merası var mera değiysem kuru diken dolu :) alıştırıyorduk hayvanları sabah gönder öğlen gelsinler yiyip bir kaç saat yatıyorlar sonra tekrar gönder akşam gelsinler.Yiyecek çok birşeyde yok ama dolaşmak yetiyordu onlara. :) Hayvanlar bir süre sonra alışkanlık yapıyor gitmediler mi damın içinde dönüp duruyorlar sürekli.

Kışında gönderiyorduk.Bizim gebe koyunun birine bütün koyunların anası sayılırdı, aç ve sürü halinde dolaşan köpekler saldırmışlar.Diğerleri kaçmış o kaçamamış 3 tanede yavrusu varmış.Sıtmaçta görünce haber verdi.Sonra sizmisiniz yemeye çalışan. snip-*-s Sürekli gözetim altında tutmak lazım.Tek sıtmaçta birşey yapamıyor.100e yakın koyun 100 yakında manda-inek karışık. :) Şimdi hiçbiri kalmadı tabi :(

Ally TOKMAKCI link=topic=7169.msg451729#msg451729 date=1318008174' Alıntı:
A.s. nail abi
S.a. iyi akşmlar herkese ne var ne yok nasılsınız :)
Dün akşam herkes Kubota yı hayırladı, bu akşam video yayınlandı, cümbür cemaat onu izliyor..:)

bir kısmı bitti Cihan. ayçiçekleri biçtim yerlerini ekime hazırladım kanola ektim, hava durumu pazar günü
bizim buraları çok yağışlı gösteriyor, bakalım bu yağışları bekliyorum yağışın ardından silaj işim+
buğdayların ekimi+nadas sürüm işlerim var Cihan...

bartu link=topic=7169.msg451887#msg451887 date=1318021614' Alıntı:
bir kısmı bitti Cihan. ayçiçekleri biçtim yerlerini ekime hazırladım kanola ektim, hava durumu pazar günü
bizim buraları çok yağışlı gösteriyor, bakalım bu yağışları bekliyorum yağışın ardından silaj işim+
buğdayların ekimi+nadas sürüm işlerim var Cihan...
hayırlı artık abi.burdada yarın başlıyor yağış salı gününe kadar devam edecekmiş.pamukları toplayamadık daha.anız arkası mısırlar var slaj yapılcak.arkasından buğday ekimleri başlar artık.yani daha bizim işimiz çokkkk :)

bartu link=topic=7169.msg451890#msg451890 date=1318021958' Alıntı:
kolay gelsin, işi sıkı tutman lazım Cihan...
sağol abi elimizden geldiği kadar tutmaya çalışıyoruz.bu yıl tatilde izmire gelirsen bekliyorum köye bak şimdiden söyliyeyim :)

Chn_Ozce link=topic=7169.msg451893#msg451893 date=1318022052' Alıntı:
sağol abi elimizden geldiği kadar tutmaya çalışıyoruz.bu yıl tatilde izmire gelirsen bekliyorum köye bak şimdiden söyliyeyim :)
şubat tatilinde yine kaçabilirim sizin oralara, bu yaz geldiğimde hep istedim ama tatil değilde ziyaret gibi oldu ve kısa sürdü.
bende beklerim bizim buralara artık seni Cihan....

bartu link=topic=7169.msg451897#msg451897 date=1318022247' Alıntı:
şubat tatilinde yine kaçabilirim sizin oralara, bu yaz geldiğimde hep istedim ama tatil değilde ziyaret gibi oldu ve kısa sürdü.
bende beklerim bizim buralara artık seni Cihan....
çok niyetlendik sizin oralara fuara gelmeyi ama kısmet olmadı abi.gelirsek uğrucam zaten merak etme :D

beklerim. samancı arkadaşlar var burada Ödemiş ve Kiraz a çok saman götürüyorlar, Ödemiş ve Kiraz aynı istikametteler
sizin Bayındır tersmi kalıyor bu ilçelere? belki kışa onlarlada kaçamak yapabilirim....

Biri şu sembol nickli üyeyi durdursun akşam akşam nekadar 10 yıllık ford muhabbeti varsa hortlattı adam :D

bırak döksün içini hazır kimse yokken...

bartu link=topic=7169.msg451906#msg451906 date=1318022681' Alıntı:
beklerim. samancı arkadaşlar var burada Ödemiş ve Kiraz a çok saman götürüyorlar, Ödemiş ve Kiraz aynı istikametteler
sizin Bayındır termi kalıyor bu ilçelere? belki kışa onlarlada kaçamak yapabilirim....
ödemiş yolu bizim buradan geçer abi :) yakınız ters kalmıyor.her zaman beklerim.
ortaam link=topic=7169.msg451908#msg451908 date=1318022712' Alıntı:
Biri şu sembol nickli üyeyi durdursun akşam akşam nekadar 10 yıllık ford muhabbeti varsa hortlattı adam :D
adam eski fordcudur belki bırak anlatsın dostum :D