En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

İleti yazmıştım, net kesintili olduğu için gitmemiş. Gecikmeli olarak s.a. ve a.s. yatıştayız, kazayaklarını aysan ayağı ile değiştircem yemek sonrası..:)

Dqn link=topic=7169.msg453872#msg453872 date=1318413869' Alıntı:
a.s
nailyetek link=topic=7169.msg453889#msg453889 date=1318414884' Alıntı:
İleti yazmıştım, net kesintili olduğu için gitmemiş. Gecikmeli olarak s.a. ve a.s. yatıştayız, kazayaklarını aysan ayağı ile değiştircem yemek sonrası..:)
a.s dışrda inceden yağmur atıyor sabahtan güneş öğleden sonra yağmur şeklinde gidiyoz 3 gündür

İyi akşamlar toprak dostları, nasılsınız, neler yaparsınız, ekinler ekildimi, tarlalar sürüldü mü?

Sa. trakkulüp ün güzel insanları :) Haşhaş tarlalarını sürdük :) hazırladık :) ekime hazır bir şekilde bekliyor :)

Iyi aksamlar millet.

La muhammet, nerelerdesin sen. Bi kayboldun pir kayboldun. Okul acildi kus yuvaya döndü herhal.))))

hayırlı akşamlar patateslerı ilaçladım tek tuk cıvarda mıldıyö görulmeye başladı yıne :(

satocan58 link=topic=7169.msg453982#msg453982 date=1318436812' Alıntı:
Iyi aksamlar millet.

La muhammet, nerelerdesin sen. Bi kayboldun pir kayboldun. Okul acildi kus yuvaya döndü herhal.))))
))) Köydeydim abi :D İnternet yok köyde. Buraya geldim burdada internetim kesikti. Yeni bağlandı. Meydandan hazır elenmiş ilaçlanmış 1 ton tosunbey aldım uyrra*-*- 8 ton gerek elettim ilaçlattım. Şimdi 7 ton tohumum var elimde. :D