En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Necati abi birazdan ceviz hasadından görüntüler gönderecem hele 4 tane foto var harıka :)

nailyetek link=topic=7169.msg454575#msg454575 date=1318526960' Alıntı:
A.selam iyiy akşmalar Ahmet, yağmur hayli oldu da yellenmiyo toprak, hava serin..:)A.selam hacı hayırlı akşamlar..
traktör teker izlerinin haricinde yürünmüyo tarlalarda ve bu hafta sonuda yağışlı diyo zeytini nasıl toplucaz bakalım....

Millet toplanmış muhtarın ceviz bahçesine ağaçların altında ceviz yiyorlar bu yüzden köy meydanı sakin bu akşam. :)

bir konu açtık gizlisinden tanıdığımız dostlarımız baktı ama hiç biri değerli yorumlarını yazmadılar. Öyle olsun be!!!!!

Ben daha bir şey söylemiyorum. Bir teşekkür bile yeter ama bakıp da çıkmak niye. Biz gördüğümüz konuya elimizden geldiğince yorum yapıyoruz. Ama varsın yapılmasın konularımıza yorum. Yalnızca bu sitede kişi kayırmasınlar yeter.!!!

Çok darıldım Mahmut siteye. Ha bazıları çokda fifi de diyebilir. Ama sağlık olsun. Sen naban gari

'Bu daha geçer yahu' yazıyormuş II.Mahmut ' un yüzüğünde. :)

Eyiyim.Sizleri sormalı? :) Bir haftadır akvaryum ölçüsü çıkarmaya çalışıyorum çıkaramadım hiç matematik bu kadar zor gelmediydi.

Akvaryum.com diye bir site var oraya bak biraz anlarsın.

Balık besliyorumda başladın mı bırakamıyorsun bağımlılık yapıyor ara vermiştim ama dayanamıyor insan. :)

http://www.akvaryum.com/Forum/100x40x50h_iceman_akvaryumu_k448151.asp bu benim acemi olarak kurduğum akvaryumum tam istediğim gibi olmadı ama idare ediyoruz içerisindekiler sayesinde torunlarımın torunlarının torunları bile gördüm. :D

Sıktım mı akvaryum muhabbetinden?