En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Bende ilgilenmiyorum o kadar fazla ama düzen kurmak gerekiyor onun içinde para gerekiyor 2 senedir biriktiriyordum ve bu anı bekliyordum olacak nihayet. :)

Ah birde Turuncu canavarım olsa. :)

Adı yeni duyuldu daha olacak o kadar.Adamlar yapmış ama biz beğenmiyoruz,zaten huyumuzda var beğensekte beğenmemiş gibi davranıyoruz. :D

İzleyemeyecek miyiz Kubota konusuna damga vuracak videoyu. :)

MSN ' den falan gelir mi ki birde ben denesem burdan yüklemeyi.

Valla bu videoların boyutu büyük olduğu için anca be Mahmut. Msn den de gelse gene fayda etmez. Videoyu ikiye bölseydim belki bi faydası olurdu oda belki kaldı 100 dk :Dha gayret. yüklense güzel bi video n:D

3 günde yayınlanması sürer.Zor izleriz gibi geliyor ama umudumuzu kesmeyelim.

Hız testi yaptımda.
İndirme hızı 7.01 mbps
Yükleme hızı 0.61 sop-*-sa

Bu hızla 3 günde zor yüklenir zaten birde gece vakti gündüzü düşünemiyorum. :)

:D youtube güzel yaa. Valla ses kalitesi olarak hava rüzgarlıydı konuştuklarım pek çıkmamış ve cızırtı var ama artıkın öyle olacak :D

Ya aslında pekde aham şaham bi video değil. Ha bire dönüyorum :D valtra ile kubotanın dönüşlerini kıyasladım o kadar

Yan yana koyum tam manevra yapıp çekmek bile yeter.Aradaki farkı görelim yeterki.Yüklenirse geleceği parlak olabilir. :D

:D ooo ondan daha güzel yahu. ikisinide aynı yerden döndürüyorum izlersiniz :D manevra cidden çok işe yarıyor

:D Yarına olur mu ki.Ne zaman olursa izleriz artık. ok-*-s

Neyse ben kaçıyorum artık sandalyede uyuyup kalıcam yoksa.Zaten ölçüleri de ayarlayamadım bir türlü.