En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

[size=24pt][/size]FORBİDDEN ' E DİKKAT SAKIN YAZALIM :D

a.s muhtar
herkeze hayırlı işler hayırlı sbahlar
kütahya kapalı sabah köyden işe gelirken kireç rampası vardır, orada iki parmak kalılnlığında kar vardı.

TT 55 link=topic=7169.msg456348#msg456348 date=1318839204' Alıntı:
günaydın.herkese hayırlı savahlar biz ekini ekmeden karda yağdımı demek..
Bende ekmedim daha meteorolojiye göre yarın hava açıyor nasip olursa bu hafta sonu başlarım ekmeye.

S. a hayırlı günler pancar sökelim diye izine çıktık hem hasta olduk hemde yağmurdan tarlalara girilmiyor hayırlısı

memory43 link=topic=7169.msg456368#msg456368 date=1318842896' Alıntı:
S. a hayırlı günler pancar sökelim diye izine çıktık hem hasta olduk hemde yağmurdan tarlalara girilmiyor hayırlısı
a.s abi

S.a bugün ankara donuyo mübarek hava buz gibi

edirne söğütlüdere köyü sabah 7 den beri kar yağıyor bir karış oldu. edirne- kırklareli yolunu karayolları açmaya çalışıyor

Selamlar toprak dostları. Abkarada durnadab yağmur yağıyor çokda güzel yağıyor ha.

nailyetek link=topic=7169.msg456488#msg456488 date=1318866038' Alıntı:
S.a hayırlı akşamlar, hava yağışlı, hayvanların bakmıyla iştigal durumları..:)

A.s. S.a. Sadece gündüzleri değil, geceler uzadığından dolayı artık gece gündüz iştigal durumunda kalıyoruz, Mayıs ayı gelene kadar artık işlerimiz bozuk. :(

768 link=topic=7169.msg456492#msg456492 date=1318867010' Alıntı:
A.s. S.a. Sadece gündüzleri değil, geceler uzadığından dolayı artık gece gündüz iştigal durumunda kalıyoruz, Mayıs ayı gelene kadar artık işlerimiz bozuk. :(
Sorma Levent Abi, daha hiç bişey de ekmedik.:) Kar şöyle iyice yağsa ortalık temizlenecek, şimdi,den her yer çamur oldu.

slm ahalı ... su ana kadar pancar - bugday ekımı vb ıslerle ugrastıgımdan dolayı sızlerden uzak kaldım... su anda kurban bayramına kadar sınırsız nete sahıp olan usak takı malıkaneme ıstıkal etmıs bulunmaktayım ... gecmıs konulara goz atmaya calısacagım ... gozumden kacan olursa kusura bakmasın anlş-*s

ertac sahın link=topic=7169.msg456549#msg456549 date=1318869498' Alıntı:
slm ahalı ... su ana kadar pancar - bugday ekımı vb ıslerle ugrastıgımdan dolayı sızlerden uzak kaldım... su anda kurban bayramına kadar sınırsız nete sahıp olan usak takı malıkaneme ıstıkal etmıs bulunmaktayım ... gecmıs konulara goz atmaya calısacagım ... gozumden kacan olursa kusura bakmasın anlş-*s
A.selam genç adam, geçmişe bir reset çek hayata canlı canlı tutun..Ekim işlerinide bitirmişsin, hasatınıda görürsün inşallah..

S.a
h.g sonunda bitirebldn demek işlerini :D geçen gün bi formda yorumunu gördm aklıma geldi byadır yzmadığın :D :D
işin çok zor o konulara tek tek bakması öldürüyor insanı .D :D aydınlar bittikten sonra bi girdim 8 9 sayfa birikmiş yarısını gözden geçirdim yarısı kaldı kapatıp açtığmdada kayboldu gttler :D :D

nailyetek link=topic=7169.msg456572#msg456572 date=1318870802' Alıntı:
A.selam genç adam, geçmişe bir reset çek hayata canlı canlı tutun..Ekim işlerinide bitirmişsin, hasatınıda görürsün inşallah..
sagolasın nail abi ;)
nh_fıat link=topic=7169.msg456576#msg456576 date=1318870997' Alıntı:
S.a
h.g sonunda bitirebldn demek işlerini :D geçen gün bi formda yorumunu gördm aklıma geldi byadır yzmadığın :D :D
işin çok zor o konulara tek tek bakması öldürüyor insanı .D :D aydınlar bittikten sonra bi girdim 8 9 sayfa birikmiş yarısını gözden geçirdim yarısı kaldı kapatıp açtığmdada kayboldu gttler :D :D
aslında bıtmedı ısler :( malum dunyanın ısı bıtmez ama tahsıl hayatıma da zaman ayırmam gerekıyordu :D ben bır deneyecegım 14 sayfa konu ınceleme ye calısacagım bay-*s

ertac sahın link=topic=7169.msg456596#msg456596 date=1318872074' Alıntı:
sagolasın nail abi ;)aslında bıtmedı ısler :( malum dunyanın ısı bıtmez ama tahsıl hayatıma da zaman ayırmam gerekıyordu :D ben bır deneyecegım 14 sayfa konu ınceleme ye calısacagım bay-*s
hg ertaç köyde net olmayınca insanın eli kolu bağlanıyor yaw :) işin zevkli tarafını bırakıp sıkıcı tarafa geçiş yapmışsın net hariç :D

selam arkadaşlar 10 gündür köy genelinde internet yok şu andada 1 km ilerden int çalarak giriyorum olmadık yollaraba başvurduk hayırlısı