En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Hayırlı günler arkadaşlar. :)

nailyetek link=topic=7169.msg456921#msg456921 date=1318937249' Alıntı:
S.a. tünaydın trakkulüp İnsanları, sabah yerler donmuş, hala çözülmedi..:)

Bizde bugün hava biraz yumuşadı, hafif yağmur devam ediyor ama hava açmak üzere. :)

İstanbul çok soğuk ve ara ara yağıyor. Mecburen kombiyi yükseltiyoruz, Doğal gaz faturasını 300-400 tl olarak tahmin edebiliyorum. Kış ortası ödüyorduk bu kadar yüksek ancak ay başından beri yakıyoruz. Hepinize selamlar, bir ara kapalı oldu bu site anlamadım acaba ben mi yasaklıyım diye. Neyse açıldı şimdi tesadüfen baktım.

768 link=topic=7169.msg456924#msg456924 date=1318937838' Alıntı:
Hayırlı günler arkadaşlar. :)

Bizde bugün hava biraz yumuşadı, hafif yağmur devam ediyor ama hava açmak üzere. :)
Hayırlı günler Levent Abi, ha gayret umutlandırdın bizi..:)

malkaralı_yusuf link=topic=7169.msg456931#msg456931 date=1318938212' Alıntı:
İstanbul çok soğuk ve ara ara yağıyor. Mecburen kombiyi yükseltiyoruz, Doğal gaz faturasını 300-400 tl olarak tahmin edebiliyorum. Kış ortası ödüyorduk bu kadar yüksek ancak ay başından beri yakıyoruz. Hepinize selamlar, bir ara kapalı oldu bu site anlamadım acaba ben mi yasaklıyım diye. Neyse açıldı şimdi tesadüfen baktım.
A.selam Yusuf Abi. Enerji verimliliği olsun diye kapatıyoz ara sıra..:)

tünaydın tüm trakklup ailesine. ekinleri bu hafta ekmeyi düşünüyorum. İnşallah havalar iyi olur.

Nail muhtarım çiftçinin halini kısa ve özlü sözlerle çok güzel anlatmışşın.

'Ekici ol, bilici olma.. demişler..
Kral hasret kaldı dolu depoya, muhtar muhtaç oldu sarma sigaraya. Sebeb-i hasıl olanda muhtaç olsun bir çuval una'

nailyetek link=topic=7169.msg456934#msg456934 date=1318938377' Alıntı:
A.selam Yusuf Abi. Enerji verimliliği olsun diye kapatıyoz ara sıra..:)
Hayırlısı artık ne diyelim. Aman uzun sürmesin böyle ayrılıklar. Biz köyde büyüyüp bir şekilde sonra köyden uzaklaşmak zorunda kalanlar için vazgeçilmez oldu Trakkulup.net, arıyoruz olmayınca. En azından kendi adıma böyle düşündüğümü belirteyim.

İyi akşamlar millet bugün yağmursuz ama buz gibi bir hava vardı güneş az da olsa gözüktü heralde haftasonuna biraz daha yer ekeriz 5 gün açık gözüküyor

aynen tıpkısı sabah okula gdene kadar ... :D
buz gbi hava vardı bgn güneş öğlen saatlerine doğru braz gözktü ve yağmur akşama doğru çok az ince ince attı yerler ble ıslanmadı ama kar geliyor bu ay içinde gelr

herkese iiyi akşmlar efsane baba müziğinin kornasını aldım Goodfather şu anda traktörde biraz sonra fotoları atarım :D Trakkulüp te tekk :D