En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

İyi akşamlar toprak dostları, toplanmışssınız köy meydanına işlerde yolunda maşallah (Eksiklerle beraber).
Ankara buz kesmeye devam ediyor, batıdakilere göre kar yağmasa da.
Kışa girerken bir yanım eksik gibi; Bir koloni arım var ve ona kış bakımını yapamadan soğuk bastırdı, Eğer bu kışı çıkaramazlarsa bu çok üzülürüm.
Allaha emanet olun.

su gece aleminin her türlüsünü gördümde bi su angara gecelerini görmedim. ilk firsatta bi gitmek lazim.)))))

doganbey1 link=topic=7169.msg457529#msg457529 date=1318971232' Alıntı:
:D :D bil ulan kardaş didik hacı didik bağrımıza bastık arkamdan mı vurcen le beni
Duygu sömürüsü yapmalan :D sen böle şeylerle uğraşma olum :D senin işin bu değil :D başka kapıda :D

Neşeniz bol olsun dostlar...
doganbey1 link=topic=7169.msg457523#msg457523 date=1318971039' Alıntı:
abi gidek bea ama benim sevdiğim beni boşar :D
Doğancan hem korkarsın hem de yapmayacağın halde gidelim dersin. Kararlı ol, arada kalma kardeşim.

Ben kliptekilerden çok şarkıya hayran kaldım ya :D çok hoşuma gidiyor. geçenlerde yolda duydum başladım oynamaya :D
Yusuf abi benimkisi takılmaca matrağına diyorum yani :D

Sağolasın yusuf abi :D bakma sen laleye olduğu yerde dönmüş görmeyeli yol değiştirmiş gibi geldi :D

Chn_Ozce link=topic=7169.msg457552#msg457552 date=1318972159' Alıntı:
size iyi sohbetler.yarın slaja devam yorgunluk çöktü.cümleten iyi geceler.
İyi geceler bilader, sıkma kendini fazla olacağı yere varır..