En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

:D :D Maşalah

Herkese iyi geceler :) ben kaçayım artık uyku bastı :)

Lale kulakların iyi çınlayacak olum :D ;D

günaydın arkadaşlar tarlalara bakmaya gidiyorum biraz çamur gibi ama 240s dinlemess :D akşam gelincede yarın için topu tüfeği hazırlamak lazım :D güneş açtı ekeceğiz yarın tarlaları bugün olmaz gibi çok çamur...

s.a ahali gine zor geçen günlerden biriydi bu gun valtra tek yıldırım(römork 8 ton ) ile kömuldü fiat ı öne taktım valtra yıda işçiye verdim babam kantara gitmişti mf 285 s ile valtra L3 te fiat ta L3 te çektik çektik kuru yere geldi valtra çöktü fiatında gücü yetmedi çekemedi neyse stop et dedim işçiye valtrayı fiata diger römork u taktım kantara yıktık geldik valtradan çıkardık römork u mf ye taktık valtra ya yaptırdıgımız ön tamponla arkadan yittim çıktı tampon çok işe yarıyor bu arada.. :)

hemde nasıl hiç sorma fiat öldürdü valla bi kere sars tımı yol boyu sarsıyo mf de öyle degil ben bunu 75 56 s DT nh dede fark ettim çok sarsıyo ama köpek gibi asılıyo mf tabiki gücünün yettigi kadar

ertac sahın link=topic=7169.msg457997#msg457997 date=1319050165' Alıntı:
a.s. ve s.a. herkese hayırlı muhabbet ve paylasımlar ıuy*u-*
hos gelmisen ertac. özlettin kendini. artik bol bol buralarda olursun....