En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

nailyetek link=topic=7169.msg458092#msg458092 date=1319057535' Alıntı:
Ne olsun be Çağrı, ülke meseleleri bizim sorunlrın önüne geçti, gündem terör.
valla öyle abi tadımız yok,yağmurdu çamurdu tarla ne olacaktı derken birden kötü oldu bu iş,keşke tarlaya dertleneydik sadece :(

Hayırlı geceler s.a a.slm Keşke 24 gencimiz bu gece yan gelip yatsaydı askerde.. Şimdi yan yana yatıyor yiğitlerimiz :( :( :(

Ağır Abi link=topic=7169.msg458107#msg458107 date=1319059099' Alıntı:
Hayırlı geceler s.a a.slm Keşke 24 gencimiz bu gece yan gelip yatsaydı askerde.. Şimdi yan yana yatıyor yiğitlerimiz :( :( :(
a.s şehitleri takan mı var abi biri çıkar yan gelip yatma yeri değil der millet çıkar facebookda twitterda vs. şarkılar türküler ne ararsan var sabaha herkes unutur ateş düştüğü yeri yakıyo işte :S :(

Çağrı link=topic=7169.msg458108#msg458108 date=1319059265' Alıntı:
a.s şehitleri takan mı var abi biri çıkar yan gelip yatma yeri değil der millet çıkar facebookda twitterda vs. şarkılar türküler ne ararsan var sabaha herkes unutur ateş düştüğü yeri yakıyo işte :S :(

Haklısın sabaha bir zam furyası kim hatırlar 24 aslan mehmedi :(

Geleceğe umutla bakamıyorum, hayallerimi çok ötelere kuramıyorum. Zaman hızla akıp gidiyor, her ne kadar vatani görevimizi layıkıyl yapıp sağ salim dönsekte, kardeşlerimiz, eşimiz dostumuz da dönsede ..bakamıyorum.
Çocuklarımız büyüyor, dostlar edindik gencecik, sıra onlara da gelecek. Nasipte varsa ŞEHADET ne gelir elden ama, yinede düşünmüyorum, ucunda ölüm varsa, hele hele kahpelerin elinden olursa.:( Düşünmek bile istemiyorum..

nailyetek link=topic=7169.msg458118#msg458118 date=1319060142' Alıntı:
Geleceğe umutla bakamıyorum, hayallerimi çok ötelere kuramıyorum. Zaman hızla akıp gidiyor, her ne kadar vatani görevimizi layıkıyl yapıp sağ salim dönsekte, kardeşlerimiz, eşimiz dostumuz da dönsede ..bakamıyorum.
Çocuklarımız büyüyor, dostlar edindik gencecik, sıra onlara da gelecek. Nasipte varsa ŞEHADET ne gelir elden ama, yinede düşünmüyorum, ucunda ölüm varsa, hele hele kahpelerin elinden olursa.:( Düşünmek bile istemiyorum..
Teşekkürler nail abi ,askerliğimizi yapmadık daha, ama hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Nasibimizde şehadet şerbeti içmek varsaki elbet gözümüzü kırpmadan içeriz, her türk evladınında gözünü kırpmadan şehadet şerbetini içeceğinden en ufak bir şüphem yoktur ..!

Yandı yürekler yandı,
20 yaşında gencecik kardeşlerimiz şehit oldu,analarının,babalarının,kardeşlerinin bu vatanın evladı olan herkesin yürekleri yandı.Bir yakınımız bir akrabamız öldüğünde bile eşi annesi kaç ay sonra bile olsa aklına geldiğinde tutamıyor kendini.Değil ki o anam kendini tutsun. : ' ( Gencecik daha ömrünün baharını yaşamamış,evlenip çocukları mutlu bir hayatları olacaktı belki,evlenip eşini çocuğunu arkada bırakarak gitti belki, doğmamış çocuğunu göremeden gitti belki o da istemez miydi çocuğunu görmek, o da istemez miydi evlenip çoluk çocuk sahibi olmak mutlu bir ömür yaşamak.
Yüce Rabbım istedi böyle olmasını belki ama bazı şeyleri de insanlar kendileri yapıyorlar,direk kadere bağlayıp ta atabiliyorlar.Sırada bizler varız bende isterim şehit olmak o mertebeye ulaşmak ama böyle şerefsizlerin elinde böyle arkadan vurmayla olacaksa hiç olmasın daha iyi.Bakalım bizler ne olacağız yorum yapmak hiç mümkün değil.Düşünmek bile üzüyor artık.
Artık unutmak hiç mümkün olmuyor çünkü her ay yeni bir haber geliyor.Unutalım artık biraz unutalım... :(
Daha fazla ananın daha fazla babanın kardeşlerin sevdiklerin yüreği yanmasın daha fazla ağlamasınlar artık. :(

İçimden gelenleri yazmak istedim.Daha neler geliyor ama ben anlatamıyorum.

ertac sahın link=topic=7169.msg458164#msg458164 date=1319089204' Alıntı:
günaydın
hoşgeldin
özlettin kendini ertaç nerelerdeydin uzun zamandır yoksun.