En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

S.a iyi akşamlar köyden gldim yoruldum sabahtan beri tarlalarda gez gez aydın sapı yaka yaka bgn yüzüm karardı ..
sonuç 25+10+5+5= 45 dönümlük aydın yaktım bgn 3 kişi gökyüzü dumana büründü heryerden ataşe vernce bide çamlığın içinde 10 dönmlük yer karşılarda gölet var iyi şikayt eden olmadı :D
önce trmıklayp bi araya getiriyorz öbek öbek sonra ver ateşi yansın :D
bu arada 2 tane pim kayıp görenler bana ulaşsın :D :D tekide kırıldı :D

S.a. iyi akşmlar herkese Akşama kadar mancar sök Sonra tarla sür..İşcileri bıraktık Sonra tarlaya gittim sürdüğüm yerleri hazırladım şimdi geldim vs.vs.
Siz de ne var ne yok

S.a. iyi akşamlar dostlar..Kazayağına alternatif bir çözüm bileniniz varmı, otlu nadaslarda çok topluyor,:( tırmık ve diskharrow hariç çözümler lütfen..

nailyetek link=topic=7169.msg460070#msg460070 date=1319474011' Alıntı:
S.a. iyi akşamlar dostlar..Kazayağına alternatif bir çözüm bileniniz varmı, otlu nadaslarda çok topluyor,:( tırmık ve diskharrow hariç çözümler lütfen..
a.s. ıyı aksamlar nail abı ... vonvey dıyecem de bulabılır mısın bılmem ... otları kesıp gomsun :S

ertac sahın link=topic=7169.msg460073#msg460073 date=1319474190' Alıntı:
a.s. ıyı aksamlar nail abı ... vonvey dıyecem de bulabılır mısın bılmem ... otları kesıp gomsun :S
Buluamayız da, toprak adeta sakız gibi, onun aralarına dolmazmı.:S
demirciler_14 link=topic=7169.msg460071#msg460071 date=1319474097' Alıntı:
Nail abi 9 yada 11 ayaklı çizel nasıl olur.
Ekime hazırlarmı bu alet..:S Birde kendi 11 li kazayağımı aysan tipi ayak yaptım henüz denemedim, yarın hava yağmazsa belli olur.:)

nailyetek link=topic=7169.msg460076#msg460076 date=1319474289' Alıntı:
Buluamayız da, toprak adeta sakız gibi, onun aralarına dolmazmı.:SEkime hazırlarmı bu alet..:S Birde kendi 11 li kazayağımı aysan tipi ayak yaptım henüz denemedim, yarın hava yağmazsa belli olur.:)
sakız gıbı ıse kesınlıkle dolar :( hanı aklına gelen yenı bır makıne varsa senınle ortak bırseyler yapabılırık zuha-*-s kostebek e rakıp oluruz

nailyetek link=topic=7169.msg460076#msg460076 date=1319474289' Alıntı:
Buluamayız da, toprak adeta sakız gibi, onun aralarına dolmazmı.:SEkime hazırlarmı bu alet..:S Birde kendi 11 li kazayağımı aysan tipi ayak yaptım henüz denemedim, yarın hava yağmazsa belli olur.:)
Aysan ayakları nasıl bilmem abi ama çizelin ayak araları kazayağınınkine göre daha açıktır. Fazla ot toplamaz. Bi ters bi düz yaptınmı tarla biter.

ertac sahın link=topic=7169.msg460079#msg460079 date=1319474586' Alıntı:
sakız gıbı ıse kesınlıkle dolar :( hanı aklına gelen yenı bır makıne varsa senınle ortak bırseyler yapabılırık zuha-*-s kostebek e rakıp oluruz
:S :S Bu akşam istiraye yatayım belki bişeyler görürüm..:)