En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Herkese hayırlı geceler muhabbetiniz bol olsun sabah kaldğım yerden pancara devam edecm en iyisi yatıyım esn-*s

S.a iyi akşamlar
dün ekin ekiyorduk mibzerle peder kullanıyordu 2 defa istop ettirdi gazı kesnce bi ara durduk motor rolantine çalışırken hafif gaz verip salıyor gibi sesi var hiç normal haline gelmiyor nese öle böle devam ettk 25 dönm yeri ektik 6 saatte .. bu sabah peder köyden başkasının yanına traktörle gitmş hava filtresini fln temzlemek için gelmş dışarı çekmş traktörü bende yeni uyandım o gldiğinde neoldu ddm bozuldu motor dedi herneyse servisi aradık açmıyor 3 tane numara aradık cevp vermiyolar pazar bgn ne b.ksa bakmıyorlar yenişehiri aradık adam yarım saatte geldi dobloyla baktı anlattı fln mozot sulu olablr dedi filte şişmiş olablr dedi yada pompadandır dedi herneyse önden o gtti yenişehire pederde arkasından traktörle gtti sebeb filtredenmymş ne telle konuştukta anlamadm ben merkeze geldim o glmedn şmdi trmık çekiyomuş :D yani 1 günümz gitti nerdeyse :( müşteri hizmeti %100 :D :D

selam millet tohumları bitirdik artık yavaştan MF kışlık istirahate geçecek hava da iyiden iyiye soğudu burada iki gündür donduk güneş bi yüzünü göstermedi

İyi geceler millet hız kesmek yok pancar sökümüne devam... Bugun pancar söktüğümz tarlanın yanından tren geçiyodu adam pancarı görünce koca yük trenini durdurdu geri geldi 3 4 pancar aldı ve devam etti 3 5 dk şaşkınlıkla baktım bu naptı diye :D [ Tren tarladan 300m falan uzağa gitmişti geri geldi fantaziye bak :) ]

Çağrı link=topic=7169.msg462692#msg462692 date=1320009299' Alıntı:
selam millet tohumları bitirdik artık yavaştan MF kışlık istirahate geçecek hava da iyiden iyiye soğudu burada iki gündür donduk güneş bi yüzünü göstermedi
a.s. çağrı bereketli olsun :) temizlik yapılıp kış uykusuna geçirin artık kral ı :D
anayurtlu link=topic=7169.msg462711#msg462711 date=1320013962' Alıntı:
İyi geceler millet hız kesmek yok pancar sökümüne devam... Bugun pancar söktüğümz tarlanın yanından tren geçiyodu adam pancarı görünce koca yük trenini durdurdu geri geldi 3 4 pancar aldı ve devam etti 3 5 dk şaşkınlıkla baktım bu naptı diye :D [ Tren tarladan 300m falan uzağa gitmişti geri geldi fantaziye bak :) ]
iyi gcler barış :) garip bi durum ??*-s :D

s.a. Herkese hayırlı geceler, bugün itibariyle nihayet buğdayları ektim ve üzerine de ot ilaçlarını attım. Sıra, anız sürmede, kısmetse bayrama kadar onlarda biter.

768 link=topic=7169.msg462716#msg462716 date=1320016066' Alıntı:
s.a. Herkese hayırlı geceler, bugün itibariyle nihayet buğdayları ektim ve üzerine de ot ilaçlarını attım. Sıra, anız sürmede, kısmetse bayrama kadar onlarda biter.
bereketli olsun. hammer mi atıyosun üstüne

Herkese, hayırlı sabahlar.

marmara591 link=topic=7169.msg462734#msg462734 date=1320041534' Alıntı:
bereketli olsun. hammer mi atıyosun üstüne

Evet, Hammer atıyorum.(10 WP olan, dönüme 7,5 gram, fiyatı 5 lira,kutu içinde 10 ar dönümlük iki poşet var, 20 dönüm yer atıyor.) Bu ilacı buğday ekildiği gibi hemen üstüne uygularsanız dar yapraklılar dahil,( Yabani kuşotu,çayır otları vb.) tarlanızda hiçbir yabancı ot çıkma imkanı olmaz. Sizi gereksiz yere vereceğiniz çeşitli ot ilaçları paralarından kurtarır. :)

Iyi aksamlar ahali. Epeydir isvicredeydim, forum bayaa yogun gecmis...Beni cok seven arkadasin biride 40 küsür tesekkürümü silmis.)))) Popülaritemi kaybettim. Özgüvenim gitti, ne olacak simdi.......

satocan58 link=topic=7169.msg462977#msg462977 date=1320089928' Alıntı:
Iyi aksamlar ahali. Epeydir isvicredeydim, forum bayaa yogun gecmis...Beni cok seven arkadasin biride 40 küsür tesekkürümü silmis.)))) Popülaritemi kaybettim. Özgüvenim gitti, ne olacak simdi.......
İYi akşmlar abi :) Benim de gitmiş bi on kadar kim bunları yapan :D :D :D sop-*-sa noo*-*-

Ally TOKMAKCI link=topic=7169.msg462980#msg462980 date=1320090063' Alıntı:
İYi akşmlar abi :) Benim de gitmiş bi on kadar kim bunları yapan :D :D :D sop-*-sa noo*-*-
benim aklima biri geliyo aslinda...amcami kizdirmisiz galiba. oda budamis hepsini ally m)))millete laf demeyede gelmiyo arkides...

Yiner dertli bir akşam aff Allahım affff :( neden kimya mühendisliği okuyorum ki arkadaş hay kafama tüküreyim. nerden gitmedin be saf veterinerliğe