En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

nerde trakkulüp halkı bayram gezmesinde herkes herhal bugün dükkanı yine açan olmamış ben açam yine.

S.a dostlar, netsiz kalacağım günlere az kaldı, değerlendireyim bari..:)
Burdayız Emre, hep buradaydık hiç ayrılmadık zaten..

nailyetek link=topic=7169.msg465897#msg465897 date=1320855609' Alıntı:
S.a dostlar, netsiz kalacağım günlere az kaldı, değerlendireyim bari..:)
Burdayız Emre, hep buradaydık hiç ayrılmadık zaten..
a.s noldu abi net nereye gidiyo.

ahmetornek link=topic=7169.msg466144#msg466144 date=1320907987' Alıntı:
s.a karlı bir Ardahan sabahından herkese günaydın ... :)
A.S
herkeze hayırlı sabahlar ve hayırlı işler
kütahya ' da hava güzel bu gün kar kaç santim yağdı.

hayırlı akşamlar olsun bizm burda havalar bulutlu hafta sonu yağış varmış kar yok piyasada daha :D

S.a iyi akşamlar, 40 da. kadar daha buğday ektim, kral çok yormuş beni..;D Sıra arpa ve fiğlerde, eğer hava müsade ederse..

nailyetek link=topic=7169.msg466399#msg466399 date=1320947806' Alıntı:
S.a iyi akşamlar, 40 da. kadar daha buğday ektim, kral çok yormuş beni..;D Sıra arpa ve fiğlerde, eğer hava müsade ederse..
KOlay gelsin abi eee kralın varsa o kadar yorgunluğa katlanacan, ben askere gitmeden önce bi john deere alma durumu vardı ne oldu o mesele. :D

ranger link=topic=7169.msg466588#msg466588 date=1320962191' Alıntı:
KOlay gelsin abi eee kralın varsa o kadar yorgunluğa katlanacan, ben askere gitmeden önce bi john deere alma durumu vardı ne oldu o mesele. :D
herkese hayırlı günler...emre merhaba...kırmızıdan yeşile dönmez nail...kralı tadını bulamaz başka traktörde ;D ,yalnız şu var ,eğer değiştirrirse kralı, başka markaya geçerse ,bu sefer diyecekki ya ben buzamana kadar bu eziyeti niye çekmişim zuha-*-s

samsunbafra link=topic=7169.msg466636#msg466636 date=1320987316' Alıntı:
herkese hayırlı günler...emre merhaba...kırmızıdan yeşile dönmez nail...kralı tadını bulamaz başka traktörde ;D ,yalnız şu var ,eğer değiştirrirse kralı, başka markaya geçerse ,bu sefer diyecekki ya ben buzamana kadar bu eziyeti niye çekmişim zuha-*-s
öyle diyeceği kesin abi zaten bende 285 i satıp TD85 e binince bu zamana kadar bu eziyeti nasıl çekmişz dedim :D ama Nail abi kralı satmaz arada binip araziye gezmeye gider hasret giderirler. :D ;D

aynı şeyi bende dedım 265 s 98 modelı satıp 3095 d 2003 model aldım dedım artık bunca zaman bu ezıetı nıye cekmısım dıye 265 ile 50 donum suremezdım 95 ıle 88 donum surdugumu bılıyorum benım kırmızı yıne kırmızı tabıkı sonrada kırmızı olur o ayrı bır konu :)

Dqn link=topic=7169.msg466839#msg466839 date=1321021508' Alıntı:
İnterneti kapattırmıştım yeniden bağlattım ;)
:D online bırak interneti.hayat damarını tıkamaktır.interneti kapamak