En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

nerde bu trakkulüp halkı eskiden bu saatlerde saniye de mesaj atılırdı köy odası gibi olurdu bura.

benle sohbet eedmek isteyen varsa açığım sabaha kadar ama bazı sahsiyetler selemımıza ble cvp vermiyolr.. :(

s.a. iyi geceler. Bizler de yağış bekliyoruz ama sanki yok gibi. Bu akşam biraz kar atıştırdı,hava soğuk ve rüzgar sert, bu tür havada yağmur zor... yağmazsa buğdaylarda denk çıkamama gibi problem olabilir. :(

S.a hayırlı günler, hava soğuk gün yelikavuruyor, kralın lastiklerdeki sularda buzlanma olmuş.:( Onları boşaltıyorum, tarımsal faaliyetler beklemede, dün sürdüm bugün yellenirse yarın hazırlayıp ekime devam..

a.s nail abi valla yav aynısı bizdede cuma günü akşamı bi kar yagdı 2-3 saat her taraf bembeyaz geneki babam sürdügümüz pancar yerlerine çapa çekti bizde 2-3 gün içinde ekecegiz toprak don daha . ondan sonrada 250-300 dekar nadas seneyeki pancar yerlerini sürecez

s.a 15 günlük sıkı bir çalışmadan sonra dün itibariyle işleri bitirdik ekim sürüm ne varsa bitti artık kış moduna giriyoruz D:siteyede çoktandır giremiyordum bundan sonra buralardayız...

XxXEsinti66 link=topic=7169.msg468021#msg468021 date=1321182645' Alıntı:
a.s nail abi valla yav aynısı bizdede cuma günü akşamı bi kar yagdı 2-3 saat her taraf bembeyaz geneki babam sürdügümüz pancar yerlerine çapa çekti bizde 2-3 gün içinde ekecegiz toprak don daha . ondan sonrada 250-300 dekar nadas seneyeki pancar yerlerini sürecez
İnşallah ekersiniz Fatih.. Daha hava olur gibime geliyor..
_ÖzGüR_ link=topic=7169.msg468025#msg468025 date=1321182914' Alıntı:
s.a 15 günlük sıkı bir çalışmadan sonra dün itibariyle işleri bitirdik ekim sürüm ne varsa bitti artık kış moduna giriyoruz D:siteyede çoktandır giremiyordum bundan sonra buralardayız...
A.selam Özgür, tekrar hoşgeldin.. Bereketli olsun şimdiden.

_ÖzGüR_ link=topic=7169.msg468025#msg468025 date=1321182914' Alıntı:
geçmiş olsun Özgür, buyıl şu silaj işi beni maffetti.daha ekilecek var sürüm dersen dün can sıkıntısına 25 dekar yer sürdüm..

bartu link=topic=7169.msg468045#msg468045 date=1321187496' Alıntı:
geçmiş olsun Özgür, buyıl şu silaj işi beni maffetti.daha ekilecek var sürüm dersen dün can sıkıntısına 25 dekar yer sürdüm..
sağolasın mustafa abi bu senelik bitirdik işleri valla dün hava çok kötüydü bi ara kar yağdı motorlar 4*4 olmasa imkansız sürüm yapamak...sende ekersin inşallah daha zaman var valla biz 15 günden beri gecemiz gündüzümüz belli değil sabahlara kadar tarla sürdük hazırladık bayramda bile ara vermedik çok şükür sonunda bitti güçç*-*

S.a millet soğuklar baya bastırdı ekilecek yerleri sürülecek yeri olanlara Allah kolaylık versin

s.a arkadaşlar bizim ovada toplulaştırma diye bişey var daha gram yer sürmedik bayramın 4. gününden beri odun çekiyom... bakalım nolur geç kalındı ama yapaçak başka bişey yok.....

ranger link=topic=7169.msg468200#msg468200 date=1321203463' Alıntı:
S.a millet soğuklar baya bastırdı ekilecek yerleri sürülecek yeri olanlara Allah kolaylık versin
A.selam Emre.. Aminn..
tavaslı_okan link=topic=7169.msg468287#msg468287 date=1321207032' Alıntı:
s.a arkadaşlar bizim ovada toplulaştırma diye bişey var daha gram yer sürmedik bayramın 4. gününden beri odun çekiyom... bakalım nolur geç kalındı ama yapaçak başka bişey yok.....
A.selam Okan.. Odun işi aradan çıkmış, daha 40 gün fakir yazı var, bende onu bekliyorum.
Bu arada S.a. iyi akşamlar dostlar, sellektörden geldim, arpa ve fiğ tohumu eledik. :)

A.s. nail abi :)
S.a. herkese bi kaç günlüğüne mola verdik yağmur bekliyoruz ama hiç birşey yok kuru kuru mazot a takat gelmiyor malesef...

Aleykumselam hayırlı paylaşımlar herkese,

Bizim de 5 dekar kadar yer kaldı kar yagdı patates sökümü durdu

Ally TOKMAKCI link=topic=7169.msg468345#msg468345 date=1321211375' Alıntı:
A.s. nail abi :)
S.a. herkese bi kaç günlüğüne mola verdik yağmur bekliyoruz ama hiç birşey yok kuru kuru mazot a takat gelmiyor malesef...
Biz kurusun diye bekliyoruz, ne yağmur olmuş beyaw..:) Hava da serinledi, yellenmiyo toprak..
musaakkaya link=topic=7169.msg468349#msg468349 date=1321211601' Alıntı:
Aleykumselam hayırlı paylaşımlar herkese,

Bizim de 5 dekar kadar yer kaldı kar yagdı patates sökümü durdu
Zor durum, kolay gelsin..