En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Iyi aksamlar ahali. Yaw kar basladi hala toprak tavimi bekliyonuz siz.))) Muhammet nettin sen ekinleri, ekebildinmi.

satocan58 link=topic=7169.msg468371#msg468371 date=1321213672' Alıntı:
Iyi aksamlar ahali. Yaw kar basladi hala toprak tavimi bekliyonuz siz.))) Muhammet nettin sen ekinleri, ekebildinmi.
iyi akşamlar Sato, tav olmayınca olmuyo beyaw..:) İllaki tav..:D

nailyetek link=topic=7169.msg468422#msg468422 date=1321216357' Alıntı:
iyi akşamlar Sato, tav olmayınca olmuyo beyaw..:) İllaki tav..:D
öylede abi dede ne demisti; kocadan sonra kalkan karidan, ekimden sonra ekilen daridan hayir gelmezmis.)))

satocan58 link=topic=7169.msg468424#msg468424 date=1321216414' Alıntı:
öylede abi dede ne demisti; kocadan sonra kalkan karidan, ekimden sonra ekilen daridan hayir gelmezmis.)))
Bizde gündönümüne kadar ekilen buğday olurmuş, gündönümünden sonra ekilen olsada olgunlaşmazmış..:)

slm millet işi kalanlara allah kolaylık versin biz alet edevatı garaja kaldırdık 285in de antifirizi tamamlandı istirahate çekildi :)

S.a iyi günler, hava güneşli ve ayaz.. Kazayak çekmeye gittim ki ne göreyim toprak donmuş teneke gibi kesekler var.:(
Fiğ yerini donmuş falan demeden karıştırdım, arpa ekicem nasipse.. onlarda donarsa hapı yuttuk resmen..:(

S.a hava soğuk günş olsada ısıtmyıor :)
biz ekinleri ekeli 2 3 hafta oluyor 3 günde ektik 25 dönmde arpa ektik :) tırmıkladık ekinlerle işimz bitti ilaç atana kadar sıra matta işinde :( dağdan odun getrmek lazm : ' ( bu sene adamlar kescekmiş yarısı bizim yarısı onların olcakmış öle deniyor tam anlayamdıysamda :) danaları sattık ineği biz kestk şuan bi tane buza var onu besliyoz damda tek kaldığı için boyna bağırıyor yanına arkadaş alcaz :D

nh_fıat link=topic=7169.msg468679#msg468679 date=1321276080' Alıntı:
S.a hava soğuk günş olsada ısıtmyıor :)
biz ekinleri ekeli 2 3 hafta oluyor 3 günde ektik 25 dönmde arpa ektik :) tırmıkladık ekinlerle işimz bitti ilaç atana kadar sıra matta işinde :( dağdan odun getrmek lazm : ' ( bu sene adamlar kescekmiş yarısı bizim yarısı onların olcakmış öle deniyor tam anlayamdıysamda :) danaları sattık ineği biz kestk şuan bi tane buza var onu besliyoz damda tek kaldığı için boyna bağırıyor yanına arkadaş alcaz :D
a.s bizim burasıda çok soğuk.yazı özlemle bekliyorum.bizim bu sene dal işi iyidi ev arkasındaki kavaklarla tarladakileri sattık dallar bizde.danayı kaça sattınız

ertac sahın link=topic=7169.msg468710#msg468710 date=1321279345' Alıntı:
slm ahalı ... yıne usak a geldım ve net e kavustum ... bayram dınlemedım mancar soktum tohum ektım :D
a.s kolay gelsin bereketli olsun.

mf_ford link=topic=7169.msg468719#msg468719 date=1321279555' Alıntı:
s.a abi bende aldım
karıştırdın galiba S.a derken ? :D zuha-*-s
mf_ford link=topic=7169.msg468699#msg468699 date=1321278974' Alıntı:
a.s bizim burasıda çok soğuk.yazı özlemle bekliyorum.bizim bu sene dal işi iyidi ev arkasındaki kavaklarla tarladakileri sattık dallar bizde.danayı kaça sattınız
dal derken ? ince deilmi onlar ?
16buçuk bine mi ne vermş 4 danayı kapakmı ne açmamışlar garba :D cambazamı kasapamı nereye verdler blmiyom kurban pazarına deil yani :D
bizm eski dam var ba0yabi büyük evin arka tarafında orda koçla koyun var onları hep ben besliyodum :D büyük baş beni ilgilendrmiyo oraya dedem bakıyodu :D ama koç ne korkardı benden ha :D kızardım vurardım sopalardım yem verirken tarladan gelrsn hade bakta gel hayy .. dersn gdersn :D
ertac sahın link=topic=7169.msg468710#msg468710 date=1321279345' Alıntı:
slm ahalı ... yıne usak a geldım ve net e kavustum ... bayram dınlemedım mancar soktum tohum ektım :D
A.s Hoşgldin net hep bendede sorun köye gttmi telden bşka bişey yok :D msjlaş dur :D k.g bzm köydede bişeler yapanlar oldu .D boş duran yok baktı evlat torun geldi hade tarlaya :D ama eknleri herkez ektydi köyde :D biz 4.günü 2 romok odun gettk dağdan keslmemiş.

nh_fıat link=topic=7169.msg468727#msg468727 date=1321279782' Alıntı:
karıştırdın galiba S.a derken ? :D zuha-*-sdal derken ? ince deilmi onlar ?
16buçuk bine mi ne vermş 4 danayı kapakmı ne açmamışlar garba :D cambazamı kasapamı nereye verdler blmiyom kurban pazarına deil yani :D
bizm eski dam var ba0yabi büyük evin arka tarafında orda koçla koyun var onları hep ben besliyodum :D büyük baş beni ilgilendrmiyo oraya dedem bakıyodu :D ama koç ne korkardı benden ha :D kızardım vurardım sopalardım yem verirken tarladan gelrsn hade bakta gel hayy .. dersn gdersn :D A.s Hoşgldin net hep bendede sorun köye gttmi telden bşka bişey yok :D msjlaş dur :D k.g bzm köydede bişeler yapanlar oldu .D boş duran yok baktı evlat torun geldi hade tarlaya :D ama eknleri herkez ektydi köyde :D biz 4.günü 2 romok odun gettk dağdan keslmemiş.
ince ama bayağı var.sadece dalla ısınmıyoz ya kömürde var.neyi karıştırdım ben :S

mf_ford link=topic=7169.msg468767#msg468767 date=1321281756' Alıntı:
ince ama bayağı var.sadece dalla ısınmıyoz ya kömürde var.neyi karıştırdım ben :S
olsun kalında lazm olur :) S.a demişn :D a.s demen lazm ama zaten alyy s.a dememiş fln filn işte herneyse :D