En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

demir45 link=topic=7169.msg474472#msg474472 date=1322051359' Alıntı:
Merhabalar,

Bu mesaj zihnimizin ne kadar harikulade etkileyici şeyler yaptığının kanıtıdır. Benimki böyle okuyor. :D
bi orayı çözememiştm zaten :D
Dqn link=topic=7169.msg474480#msg474480 date=1322052937' Alıntı:
geldim. nassın la iyimisin
ferfena :( sen

ben facede demştim bayramdan önce artk 7 kişi malboraya gireriz die :D
ben tek tabanca alırım 3 buçuğa 2005i saman içer gibi içerm :D ayda bir fln toplanırız arkdaşlarla efese biraz yatırım yaparz votka efes extra vs. :D

nh_fıat link=topic=7169.msg474586#msg474586 date=1322061666' Alıntı:
ben facede demştim bayramdan önce artk 7 kişi malboraya gireriz die :D
ben tek tabanca alırım 3 buçuğa 2005i saman içer gibi içerm :D ayda bir fln toplanırız arkdaşlarla efese biraz yatırım yaparz votka efes extra vs. :D
Sigara neysede alkole hayır. ağzıma sürmedim

alkol ne yapıyo adama ağzına sürmüyon sigara daha zararlı direk tahrib ama alkol mis gibi doktorlar bile öneriyo artık şarabın faydaları haftada bi kadeh içilen viskinin insana o kadar yararı varkı saymayla bitmez sigaraya karşıyım alkole evet

Eren ASLAN link=topic=7169.msg474621#msg474621 date=1322065381' Alıntı:
alkol ne yapıyo adama ağzına sürmüyon sigara daha zararlı direk tahrib ama alkol mis gibi doktorlar bile öneriyo artık şarabın faydaları haftada bi kadeh içilen viskinin insana o kadar yararı varkı saymayla bitmez sigaraya karşıyım alkole evet
iyimisin sen ?

bende iyiyim. kanınızda biraz müslümanlık varsa alkol almazsınız islamın büyük şartlarından birisi gerçi ben karışamam isteyen içsin istemeyen içmesin bana göre hava hoş ;)

Hayırlı akşamlar,

Eren ASLAN link=topic=7169.msg474621#msg474621 date=1322065381' Alıntı:

Bu tarafta faydası olur ama öbür tarafta ateşi körüklemekten başka faydası olmaz.Dök dök harlar.

demir45 link=topic=7169.msg474638#msg474638 date=1322066733' Alıntı:
Hayırlı akşamlar,

Bu tarafta faydası olur ama öbür tarafta ateşi körüklemekten başka faydası olmaz.Dök dök harlar.
Süper anlamlı bir söz.
Video geliyor arkadaşlar yüklenmesi uzun sürecek biraz ;)

burdayımda sustum bişe desem ters olur fln die :D en isi susayım dedim :)