En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Holland link=topic=7169.msg474896#msg474896 date=1322086151' Alıntı:
S.a millet, yarın önemli bir sınavım var ve çalışamıyorum. Zaten bu saatten sonra çalışsam da bir işe yaramayacak. Benim için dua edin. :D
a.s hayırlısı olsun abi :D

Çağrı link=topic=7169.msg474894#msg474894 date=1322085967' Alıntı:
a.s sana da emrehg abi
a.s abi sen de hoşgeldin

s.a herkese ne var ne yok
H.b. Çağrı, ne olsun.. Bayilerdeki traktörlere bakıp bakıp krala talim.. :( Naspse yarın fiğleri ekeceğim, gübresiz falan olur İnşallah..:D

nailyetek link=topic=7169.msg474902#msg474902 date=1322086387' Alıntı:
H.b. Çağrı, ne olsun.. Bayilerdeki traktörlere bakıp bakıp krala talim.. :( Naspse yarın fiğleri ekeceğim, gübresiz falan olur İnşallah..:D
olur inş. aynı durum bizde de mevcut uzun zamandır.Ben artık strateji değiştirdim sadece fuarlarda görüyorum daha iyi oluyor bayilerle muhabbeti kestim :)

Çağrı link=topic=7169.msg474903#msg474903 date=1322086538' Alıntı:
olur inş. aynı durum bizde de mevcut uzun zamandır.Ben artık strateji değiştirdim sadece fuarlarda görüyorum daha iyi oluyor bayilerle muhabbeti kestim :)
Koltuğa oturmakta fayda etmedi babama,:D bütün gün İlhan la babam arasında geçen diyolaklara güldüm o kadar, kayda değer muhabbetlerdi..:)

nailyetek link=topic=7169.msg474905#msg474905 date=1322086798' Alıntı:
Koltuğa oturmakta fayda etmedi babama,:D bütün gün İlhan la babam arasında geçen diyolaklara güldüm o kadar, kayda değer muhabbetlerdi..:)
:) ama eminim peder bey günün sonunda kralı savunacak bir nokta bulmuştur bizde hep öyle oluyor galiba büyükler de öyle içlerini rahatlatıyor :)

Çağrı link=topic=7169.msg474908#msg474908 date=1322086961' Alıntı:
:) ama eminim peder bey günün sonunda kralı savunacak bir nokta bulmuştur bizde hep öyle oluyor galiba büyükler de öyle içlerini rahatlatıyor :)
:D:D demek ki yurdun her yerinde durum aynı..:)
Fakat burda iyi kötü eleştiri yaptık Erkunt ta falan ya.. ' ersanakyi ' yani Ersan Bey ' e teşekkürü borç bildim kendimde, yapılabileceklerin en iyisi bu olsa gerek..

nailyetek link=topic=7169.msg474909#msg474909 date=1322087139' Alıntı:
:D:D demek ki yurdun her yerinde durum aynı..:)
Fakat burda iyi kötü eleştiri yaptık Erkunt ta falan ya.. ' ersanakyi ' yani Ersan Bey ' e teşekkürü borç bildim kendimde, yapılabileceklerin en iyisi bu olsa gerek..
evet olmaz mı yaw burası sayesinde millet in ağzı açık kalıyor bilinmeyen şeyleri söyleyince bizim burda.
En çok da ilhan heveslenmiştir,hem şimdi meraklıdır da vallahi en tehlikeli dönem :)

Ahmed Bey aynı kaderi paylaşıyoruz. Dedim badiden gelince çalışacam ders baya hırslandım. Sonra bir ayak kas ağrısı dedim az dinleneyim çalışırım. Geçtim yatağa bi film açtım. Ha dedim bu film bitsin çalışırım. Film bitti siteye göz atayım dedim. Göz attım nihayet başladım. O da ne. Başlığı attım içime bi kasvet çöktü. Küfürü bastım kalktım masadan :D kalkışş o kalkış ;D

Muzaffer bugun nöbetçiydim ya. her 10 dakikada bir çiçek getiriyorlar. Hocalara bırakıyordum. Çiçek kokusundan sarhoş oldum :D

bzm okuldada öleydi boyna çiçekler gçyordu salonun önünde hocalardada bi havalar bi havalar bakım ypmışlar kaporta boya grmş gbidiler ;D

nh_fıat link=topic=7169.msg475235#msg475235 date=1322151263' Alıntı:
bzm okuldada öleydi boyna çiçekler gçyordu salonun önünde hocalardada bi havalar bi havalar bakım ypmışlar kaporta boya grmş gbidiler ;D
))) He la hocalar seviniyo yolda 10 lira bulmuş çocuk gibi ;D