En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Neyse görüşürüz kardeşim, coğrafya yazılısı var, hoca bize gıcık, kazık soracak kesin biraz çalışmakta fayda vardır ;)

Dqn link=topic=7169.msg475402#msg475402 date=1322158061' Alıntı:
Neyse görüşürüz kardeşim, coğrafya yazılısı var, hoca bize gıcık, kazık soracak kesin biraz çalışmakta fayda vardır ;)
çlş çlş :D bende bgn müdürle konuştum dün okula gtmedydim ya sınav olmamıştım yarın yapazak :D do si do la si re mi fa sol mi fln yzcaz :D :D

:D sizi bekledik ahmed bey devam edelim burdan muhabbete Gidecez mi şimdi Alamanya ya :D

doganbey1 link=topic=7169.msg475661#msg475661 date=1322175604' Alıntı:
:D hoşgeldiniz beyfendi

Hoşbuldum efendim. :D

Ally TOKMAKCI link=topic=7169.msg475663#msg475663 date=1322175678' Alıntı:
:D sizi bekledik ahmed bey devam edelim burdan muhabbete Gidecez mi şimdi Alamanya ya :D

Teşekkür ederim beklediğiniz için. Allah kısmet ederse gidecez Ally bey lakin Doğancan beyin gümrük problemini çözmemiz lazım. :D

:D Noldu lan lale gümrükden niye geçemiyon :D Fazlalıklardan dolayımı :D
Halledeceğiz ahmed bey trakkulüp ü temsilen gideceğiz alamancıların yanına

Valla bilmiyorum nasıl çözeriz ama ben o havaalanını başlarına yıkarım kardeşimi gümrükten geçirmezlerse. :D

:D Elin memleketin de yıkarız 2 3 kişi ondan sonra onlar bizi yıkar siz mutlu onlar mutlu eve dönerik :D

Ally TOKMAKCI link=topic=7169.msg475676#msg475676 date=1322177089' Alıntı:
:D Elin memleketin de yıkarız 2 3 kişi ondan sonra onlar bizi yıkar siz mutlu onlar mutlu eve dönerik :D

Yok hacı ne yapacaksak kendi memleketimizde yaparız sonra sınırı geçince sessizce otururuz yoksa bu Alamanların sağı solu belli olmaz sopa manyağı yaparlar bizi mazallah. :D

Holland link=topic=7169.msg475678#msg475678 date=1322177197' Alıntı:
Yok hacı ne yapacaksak kendi memleketimizde yaparız sonra sınırı geçince sessizce otururuz yoksa bu Alamanların sağı solu belli olmaz sopa manyağı yaparlar bizi mazallah. :D
:D Tabiki Kendi memleketimiz de laleyi salsak üstlerine yeter heralde :D