En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

:D eski sporculardan olarakdan en fazla 3 kişi alabilirim yaşlandım artıkın ben raki değilim :D ;D

doganbey1 link=topic=7169.msg475681#msg475681 date=1322177559' Alıntı:
:D eski sporculardan olarakdan en fazla 3 kişi alabilirim yaşlandım artıkın ben raki değilim :D ;D

Tamam o zaman 3 kişi de Ally bey alır ben de aradan sıvışır Hannover ' dan mektup yazarım size. :D

Holland link=topic=7169.msg475682#msg475682 date=1322177668' Alıntı:
Tamam o zaman 3 kişi de Ally bey alır ben de aradan sıvışır Hannover ' dan mektup yazarım size. :D
:D Vayy galleş :D aramızda hain besliyormuşuz meğer :D nolamaz :D ;D
doganbey1 link=topic=7169.msg475681#msg475681 date=1322177559' Alıntı:
:D Kalkabilirsen 3 kişiyi al lale :D

S.a trakkulup dostları iyiki akşam erken ayrılmışım aranızdan coğrafyacı çok kazık sordu. 10 soru klasik. İyiki çalışmışım 70-80 hak ettim ama millet döküldü resmen.

Hayırlı olsun sınav... :) Geçen sene bizimkide bütün sınıflara aynı sormuş en sonda 2 sınıf biz kalmıştık tabi sorular aynı olunca 100 almamak elde değil. :D Sınav 5 dk bile sürmedi, herkes 100 ;D

;D Bizim hocalar varya.. .. bütün sınıflara üşenmeyip ayrı ayrı soru soruyorlar.
Coğrafyacıya bir kapak yaptım. 1 ders güldük.

Arkadaşın birisi hastalığından dolayı rapor almış, okula sadece sınav için gelmiş bugün. 1. Ders sınav olduk. 2. ders yazı yazıyorduk. Hasta arkadaş yazmıyordu. hoca niye yazmıyosun dedi. arkadaş: hocam raporluyum sınav için geldim dedi. hocada o raporu veren doktorlar doktor değil dedi. öyle doktor olmaz dedi. her gelene rapor veriyorlar dedi. ben dedimki
- Sizden öğretmen oluyorsa o adamdan doktor hayli hayli olur dedim ;D ;D

Can havliyle tokat yemen lazımdı ama yememişsini galiba :)
Okul yaşantıları bölümü açalım bari foruma güzel olur...Sınıf susuyor mu susmuyor nöbetçi öğretmen susun diye geldi sınıfa tam giderken kapıdan önümde oturan eliyle cak cak konuşuyor gibi hareket yaptı.Görmez mi?Görür... :) Pataklar gibi girişiyor kadın çocuğun gözlük yamuldu bıraktı gidiyordu sonra bir daha döndü kapıdan sinir geçmemiş tabii.... :D Ben susun diye uyarıyorum koca koca çocuklar bir susmuyorlar ki... :) Hocam dedim bana da bir bağırdı... Arada bizde gidiyorduk... :)