En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

demir45 link=topic=7169.msg475754#msg475754 date=1322219982' Alıntı:
Can havliyle tokat yemen lazımdı ama yememişsini galiba :)
Okul yaşantıları bölümü açalım bari foruma güzel olur...Sınıf susuyor mu susmuyor nöbetçi öğretmen susun diye geldi sınıfa tam giderken kapıdan önümde oturan eliyle cak cak konuşuyor gibi hareket yaptı.Görmez mi?Görür... :) Pataklar gibi girişiyor kadın çocuğun gözlük yamuldu bıraktı gidiyordu sonra bir daha döndü kapıdan sinir geçmemiş tabii.... :D Ben susun diye uyarıyorum koca koca çocuklar bir susmuyorlar ki... :) Hocam dedim bana da bir bağırdı... Arada bizde gidiyorduk... :)
;D anlatacak çok şey varda aklıma gelmiyor şimdi. Yok dayak yemedim. Bi tane vursunda görelim yıkarız sınıfın ortasına karı marı dinlemem slk-*-s Okulda çocuğun biri erkek hocaya bir dayak attı aman allahım 1 hafta okula gelmedi öğretmen sop-*-sa

Yok artık öğretmen dövmekten nereden çıktı.Haklı yere vuruyor onlarda durduk yere vurulur mu hiç,dediğim hareketi bir görsen sen bile girişirdin yani o derece... :)

İçinde zıt olanları afedersiniz gıcık olanları yok mu var zaten bunlar diğer öğretmenlerle de anlaşamıyor.Yüzü gülmez sürekli somurtan soğuk davranan öğretmenleri bende sevmiyorum ki bu adamın dersinden ne kadar zevk alırsın.Bizim okulda öyle birşey olmaz 200 öğretmen var hele bir beden öğretmeni 10 kişiye bedel adam. :)

Tabi ben dövmedim. Çocuğun birisi dövmüş. En iyi öğretmen dersini anlatıp çıkan, konuşana bişey demeyen, sınavda taviz veren, gizli kopya çekene bişey demeyen ;)

Hepinize Hayırlı Cumalar Trakkulup Camiası,
Cumadan geldim Allahın izniyle, 4-5 yaşlarında bir çocuk getirmiş cemaatten bir arkadaşımız. Çocuk bu durur mu Cuma hutbesinde koşturdu durdu saf aralarında. Yaşlı bir-iki asık suratlı amca farz namazdan sonra seslerini yükseltti olmaz böyle diye, çocuk korktu tabi. Durdu dolaşmayı bıraktı. Biz yapmayın cocuk o camiye gelmez bir daha korkutmayın dedik ama bilmiyorum. Sonra sünnetleri kılarken çocuğuyla adam gittiler. Her yerde var asık suratlılar velhasılı kelam.

Öyle iyi öğretmen mi olur.Dersi anlatıp anlatıp çıkıp gidecek, iki satır muhabbet etmek lazım ruh gibi durulur mu sınıfta. :)
Sınavda taviz de ne tavizi kitap açtırıp öyle cevaplatacak hali yok sonuçta ne soracaklarını az çok söylüyorlar.Şu konular diyorlar.Çalıştın mı kopya çekmeden de istediği notu alırsın.Üniversite sınavında tolerans tanıyan yok... ;)
Konuşana bir şey demeden olmaz.Ben bir şey anlatırken karşımdaki başkasıyla konuşsa ben anlatmam, hevesim kaçar konuşmak bile istemem.
----------

Sana da hayırlı cumalar abi.Yusuf abi çocukları camide hoş görmek lazım amcalar yanlış yapıyorlar.Koşturuyorsa bile güzelce uyarmak lazım çocuğu.Doğru demişsiniz korkar bir daha gelmez camiye.Bende 5-6 sene önce giderken cami hocası bana hep para verirdi.Gelen küçük çocuklara da veriyordu camiye alıştırmak maksatıyla.Benim yaşımda daha namazda ne sure okunacak bilmeyenler var..Her zaman yardımcı olmak lazım tabi öğrenmek istenirse.

Muhabbet kurmak lazım.Bizim ilkokulda müdür yardımcımız var adamdan korkardık,sürekli kızan,bağıran olarak bilirdik ama dersinize girdi sonra adam hiçte sandığımız gibi biri değil.Tanımak lazım biraz. :)

S.A dostlar hayırlı cumalar olsun dünden beri siteye giremedim samsun,bafra,sinop turu yapıp geldim.

S.a ben gidici hacı bilecikte gezniyormuş daha gelmedi gelirse benide götürür : ' ( gelmezse yırttım bu haftada ama büyük ihtimal alır beni :(

Okuldan , öğretmenden muhabbet gördüm katılayım dedim. bende dün stajyer öğretmen olarak 4. sınıf öğrencilerine derse girdim. Sınıfta kaynaştırma eğitimi için 2 tane zihinsel engelli çocuk var, beni bugün çileden çıkardılar.' Doğukan otur yerine yavrum' diyorum sıraya değil yere bağdaş kuruyor. Çıkarın resim defterinizi resim yapacağız dedim, çocuk 2 dakikada defterin her sayfasını karaladı.

poyrazatif link=topic=7169.msg475899#msg475899 date=1322234133' Alıntı:
Okuldan , öğretmenden muhabbet gördüm katılayım dedim. bende dün stajyer öğretmen olarak 4. sınıf öğrencilerine derse girdim. Sınıfta kaynaştırma eğitimi için 2 tane zihinsel engelli çocuk var, beni bugün çileden çıkardılar.' Doğukan otur yerine yavrum' diyorum sıraya değil yere bağdaş kuruyor. Çıkarın resim defterinizi resim yapacağız dedim, çocuk 2 dakikada defterin her sayfasını karaladı.
;D