En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Dqn link=topic=7169.msg476510#msg476510 date=1322337555' Alıntı:
anca bea napalım senin gibi ytmıyoz sabah akşam :D
2 romork odun böldük ben 2 romork odun sardım 1 romorka yakın geçen seneden kalan kuru odunları bi araya topladım dahınıklardı yerde sonra hyundai h100 kasası açığın arkasına meyve odunu sardım zaten karanlık çktü ordan köydeki eve gittm üstmü deiştrp hemen Bileciğe geldim..
h100le zor çıktımla köyün tepesine hemen pati yapıyor ipne .. yardıra yardıra gittim :D orda bi şahin olaydı varya bak naptırıyordm ar-*-s arab-*-*

nh_fıat link=topic=7169.msg476517#msg476517 date=1322337971' Alıntı:
anca bea napalım senin gibi ytmıyoz sabah akşam :D
2 romork odun böldük ben 2 romork odun sardım 1 romorka yakın geçen seneden kalan kuru odunları bi araya topladım dahınıklardı yerde sonra hyundai h100 kasası açığın arkasına meyve odunu sardım zaten karanlık çktü ordan köydeki eve gittm üstmü deiştrp hemen Bileciğe geldim..
h100le zor çıktımla köyün tepesine hemen pati yapıyor ipne .. yardıra yardıra gittim :D orda bi şahin olaydı varya bak naptırıyordm ar-*-s arab-*-*
H-100 kapalı kasa. arkasında yük olmasa hiç bir yeri çıkmaz. ama yük olsun traktör gibi :D

Dqn link=topic=7169.msg476559#msg476559 date=1322340337' Alıntı:
H-100 kapalı kasa. arkasında yük olmasa hiç bir yeri çıkmaz. ama yük olsun traktör gibi :D
bzmki açık kasa yenitip olanlar.
evet kesnlkle aynen yük olmayınca heryerde pati çekiyor ama yük olsun heryeri çıkar.
sabah bi tıkadım köye doru poktan yolda 110a vurdum rampa yıkarı iyi yardırıyor ama içi fln sarmadı beni arabadan indim kapılar kilitlenmiş tekrar anahtarla açtım meğer açma yerinin orda bi düğme gibi bişey var ona değmişim kapanmış ;D anagtar olmasa boku yedk..
eniştenin h100ü. bizde şuan araba olmadığı için enşteninkiyle gttm . hacıda şahin 98 1.4 var elletmiyo :D peder alacak bkm bi doğan slx fln bakyoz fyatları uygun bişe alacaz peder emekli oldu köye yerleşeck nakit sıkıntılı :D

nh_fıat link=topic=7169.msg476567#msg476567 date=1322340647' Alıntı:
bzmki açık kasa yenitip olanlar.
evet kesnlkle aynen yük olmayınca heryerde pati çekiyor ama yük olsun heryeri çıkar.
sabah bi tıkadım köye doru poktan yolda 110a vurdum rampa yıkarı iyi yardırıyor ama içi fln sarmadı beni arabadan indim kapılar kilitlenmiş tekrar anahtarla açtım meğer açma yerinin orda bi düğme gibi bişey var ona değmişim kapanmış ;D anagtar olmasa boku yedk..
eniştenin h100ü. bizde şuan araba olmadığı için enşteninkiyle gttm . hacıda şahin 98 1.4 var elletmiyo :D peder alacak bkm bi doğan slx fln bakyoz fyatları uygun bişe alacaz peder emekli oldu köye yerleşeck nakit sıkıntılı :D
Aman dünya malı değilmi ona para ver onun borcunu bitir arkası gelmiyor bıktım

Dqn link=topic=7169.msg476573#msg476573 date=1322340768' Alıntı:
Aman dünya malı değilmi ona para ver onun borcunu bitir arkası gelmiyor bıktım
bende bıktım pedr 20 milyara yakın tazminat alacak borçlara gidecek köye gdp gelmesi için araba lazm köye sermaye lazm bir sürü hikaye borçlu geldk borçlu gidiyoz amq ..

Bizde bi bitiremedik babamın yüzünden. Arkadaş ev dediğin bi tane alınır her sene ev alıyor mk. Evleri kiraya verip köye taşındam sıfır traktör alırım ;D

tüm tarlalar bnm olsa satarm 2 3 bina diker kirasını yirim :D ne çalışcam böle it gibi yaz kış yatarm ayda 300 den desek 9 daire desek 2700 para yapar 12.2700=32.400 para yapar ben senede zaten bu kadar para kazanıyormdur aydından ekinden fln. +buna gübre mozak ilaç vs. bir sürü işi var. :D

Dqn link=topic=7169.msg476585#msg476585 date=1322341464' Alıntı:
İşin zevkindeyim aga :D Buğday tarımında hiç çalışmıyosun. motorun üstünde zevkli iş :D
orası ölede bunun bide balyası var o neolacak ? :D sadece bugday olsa tüm köyün tarlalarını eker biçerm sorun deil hani ;D

Bizim hayvan falan yok. Sür, ikile, hazırla, ek, biç. sadece bunlar. motorun üstünde :D bizim köyün arazisine 10 tane td65 4x4 hiç durmadan çalışsa yetişemez yinede.

la okadarıda fazla manyk o kadar sapı gübre niyetine kullanırsan tarladan toprak kalmaz 2 3 senede ekipmanlar işlemez derine vs. ?
balye yptırp satsanıza 1 liraya balye yaptırın 2.5e satın tarladan hiç elin değmeden bizim oraya geliyolarda bz vermiyorz kışın 5 liraya kadar çıkıyor şuan tam 500 balye ambarda duruyor 5 den satsak 2.5milyar para yapar :)

nh_fıat link=topic=7169.msg476617#msg476617 date=1322342700' Alıntı:
la okadarıda fazla manyk o kadar sapı gübre niyetine kullanırsan tarladan toprak kalmaz 2 3 senede ekipmanlar işlemez derine vs. ?
balye yptırp satsanıza 1 liraya balye yaptırın 2.5e satın tarladan hiç elin değmeden bizim oraya geliyolarda bz vermiyorz kışın 5 liraya kadar çıkıyor şuan tam 500 balye ambarda duruyor 5 den satsak 2.5milyar para yapar :)
Lan ne toprak kalmaması toprağa karışıp gidiyor toprak oluyor yok oluyor o saplar. Bu sene bizim tarlalar çok saplıydı kimsenin o kadar çok sapı yoktu. Kapıştılar tarlaları. Çoğu düz ve uzun olunca hemen saman yaptılar grin-*-s