En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ben isimleri kaldırdım şimdi görürler yazdığımı beni silerler filan 6140 ileti boşa gider :) Sitede güvenlik açığı var zaten..

Dqn link=topic=7169.msg487129#msg487129 date=1323618663' Alıntı:
Ben isimleri kaldırdım şimdi görürler yazdığımı beni silerler filan 6140 ileti boşa gider :) Sitede güvenlik açığı var zaten..
neholdu koktunmu :D silmezlerse onların ben ta :D
nie açık var ? kapaylım elimizden geldiği kadar
neblim2 gün fln kimseyi üyelik için kbul etmeyelm sonra bırakırlar beyki peşimzi :D

nh_fıat link=topic=7169.msg487134#msg487134 date=1323618910' Alıntı:
neholdu koktunmu :D silmezlerse onların ben ta :D
nie açık var ? kapaylım elimizden geldiği kadar
neblim2 gün fln kimseyi üyelik için kbul etmeyelm sonra bırakırlar beyki peşimzi :D
Olum o kadar üyeliğim boşa gider )))

nh_fıat link=topic=7169.msg487167#msg487167 date=1323620257' Alıntı:
dışarsı buz gibi
içersi sıcacık soba sağolsun ve alt kattakiler saolsun yerde sıcacık :D
Benim işte ayaklarım donuyor. Battaniye sardım ama fayda etmiyor. Sobwoofer hava verdikçe donuyor. Birde bilgisayar fanları cöö-*s

Dqn link=topic=7169.msg487173#msg487173 date=1323620480' Alıntı:
Benim işte ayaklarım donuyor. Battaniye sardım ama fayda etmiyor. Sobwoofer hava verdikçe donuyor. Birde bilgisayar fanları cöö-*s
ayaklar büyük sorun oluyor dün öbür odadaydı bilgisayar oda büyüktü sobayı yaksanda fayda etmiyordu bide ayaklar donuyordu ama ben formulunu bulmuştum ben tekli koltuğu ayarlamıştım tekli koltukta rahat rahat dikiyodum ayamı masanın üstüne klavyeyi kucama alyodum fareyide bacama ayarlıyordum rahat rahat takılıyordum hep
dün odayı deiştrdk küçk odaya geçtim burda sandalyeye oturuyom alıştım koltuğa bunda rahat edemiyom :( ama genede ayağım donmuyor alt kattakiler sağolsun :D

nh_fıat link=topic=7169.msg487181#msg487181 date=1323620839' Alıntı:
ayaklar büyük sorun oluyor dün öbür odadaydı bilgisayar oda büyüktü sobayı yaksanda fayda etmiyordu bide ayaklar donuyordu ama ben formulunu bulmuştum ben tekli koltuğu ayarlamıştım tekli koltukta rahat rahat dikiyodum ayamı masanın üstüne klavyeyi kucama alyodum fareyide bacama ayarlıyordum rahat rahat takılıyordum hep
dün odayı deiştrdk küçk odaya geçtim burda sandalyeye oturuyom alıştım koltuğa bunda rahat edemiyom :( ama genede ayağım donmuyor alt kattakiler sağolsun :D
Bizim aşağısı boş :( Ama seneye bu zaman yeni eve geçiyorum o zaman sorun olmaz :)

Dqn link=topic=7169.msg487199#msg487199 date=1323621472' Alıntı:
Yok orayı yeni aldım şimdi oturduğumuzuda 5 sene önce almıştık grin-*-s
yeni ALDIM zuha-*-s
hm boyna diziyon yani ev vaybee :D
bizde 3 katlı bir ev var merkezde başka yok.

nh_fıat link=topic=7169.msg487202#msg487202 date=1323621592' Alıntı:
yeni ALDIM zuha-*-s
hm boyna diziyon yani ev vaybee :D
bizde 3 katlı bir ev var merkezde başka yok.
Peder takmış kafayı ev ev kız-*sw
Baba araba alalım yok kız-*sw
Baba çiftçeker massey alalım yok kız-*sw