En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

S.a iyi geceler
bilgisayarın azabına uğradım gevuru bi türlü çözemedim gititi ya tetik holding batacak bu pc yüznden 120tl parça aldım olmadı dün format attık bu seferde faceden başka hiç biyeri açmıyor syfa yüklenrken hata oluştu deip geçiyor. zar zor girdim ama geç oldu sabah okul var :( dün giremedim bi türlü akşm. kasaya bi yumruk vurdum kolumla birlikte parçalar kasanın içine girdi nerdeyse fana kaptırıyoduk kolu :D kaportaya bi bakım yaptım düzeldi yumruklaya yumruklaya şekli şemali kaydı :D :D

nailyetek link=topic=7169.msg503418#msg503418 date=1325539107' Alıntı:
S.a ve a.s. hayırlı geceler. Muzaffer en iyisi PC yi yenile.:D
A.s hoşgeldin abi
ya aslında bnm kasa baya iyide bi kaç aydır bi sorun başladı bi türlü toplayamadk 1 haftada 2 defa format attık ekran kartını yeniledik bios pili aldım bir sürü şey yptım ama genede düzelmedi 5 6 senedir kullanyoz tıkır tıkır taklma fln yktu o zmanında en iyilerinden aldık yaani orta ölçekli bir kasaya taş çıkarır hesabtan kasa almayı düşünüyrkta neblim deiştrmekte istemiyorm huyunu suyunu biliyorm kaportasınıda çok seviyorm ben vuryom 5dk sonra tekrar takablriyorm ama kasanın üstüne geçnn sağlam bi yumruk indirmiştim çökmş :D yamuk aşa çökük duruyor ön tarafa vurunca içeri kaçıyor :D :D
hadi oynayk grin-*-s
https://www.facebook.com/photo.php?v=275409039173606

nh_fıat link=topic=7169.msg503433#msg503433 date=1325539965' Alıntı:
A.s hoşgeldin abi
ya aslında bnm kasa baya iyide bi kaç aydır bi sorun başladı bi türlü toplayamadk 1 haftada 2 defa format attık ekran kartını yeniledik bios pili aldım bir sürü şey yptım ama genede düzelmedi 5 6 senedir kullanyoz tıkır tıkır taklma fln yktu o zmanında en iyilerinden aldık yaani orta ölçekli bir kasaya taş çıkarır hesabtan kasa almayı düşünüyrkta neblim deiştrmekte istemiyorm huyunu suyunu biliyorm kaportasınıda çok seviyorm ben vuryom 5dk sonra tekrar takablriyorm ama kasanın üstüne geçnn sağlam bi yumruk indirmiştim çökmş :D yamuk aşa çökük duruyor ön tarafa vurunca içeri kaçıyor :D :D
hadi oynayk grin-*-s
https://www.facebook.com/photo.php?v=275409039173606

Hacı sen kaporta dursun sen içini değiştir.İşlemci,Anakart falan değiştir güzel bir şey al TD65 den inip TD100 binmiş gibi olursun.. :D :D

demir45 link=topic=7169.msg503437#msg503437 date=1325540092' Alıntı:
Hacı sen kaporta dursun sen içini değiştir.İşlemci,Anakart falan değiştir güzel bir şey al TD65 den inip TD100 binmiş gibi olursun.. :D :D
bakacaz bakcaz hepsine bakacaz )))
nese iyi geceler ben yatr sonra ilk 3 ders ayılamıyom grin-*-s

nh_fıat link=topic=7169.msg503460#msg503460 date=1325540753' Alıntı:
bakacaz bakcaz hepsine bakacaz )))
nese iyi geceler ben yatr sonra ilk 3 ders ayılamıyom grin-*-s

Bir kere masraf et sağlam masraf et..Uzun süre sorun açmaz... :D

İyi uykular...

Sofilere sohbet gerek
Ahilere ahret gerek
Mecnunlara Leylâ gerek
Bana seni, gerek seni.
:)

-------------------------------------

Tünaydın Trakkulüp ailesi...İyi Günler... :)

ertac sahın link=topic=7169.msg503802#msg503802 date=1325622604' Alıntı:
slm ahalı bır bakıp cıkacam yarın onemlı sınavım var :(

A.slm hayırlı geceler başarılar ertaç allh yardımcın olsun

cami odasından mrhb :)

ertac sahın link=topic=7169.msg503802#msg503802 date=1325622604' Alıntı:
slm ahalı bır bakıp cıkacam yarın onemlı sınavım var :(
a.selam bilader Allah zihin açıklığı versin, soruları rüyanda gör.:D
Ağır Abi link=topic=7169.msg503855#msg503855 date=1325627266' Alıntı:
A.slm hayırlı geceler başarılar ertaç allh yardımcın olsun

cami odasından mrhb :)