En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

İyi akşamlar. 5 gün kar yağışı görünüyor. hayvanlara balye ve pancar stokladık.odun ve kömür de taşıdım sote bir yere.kışa hazırız.bol bol kar yağabilir.

nailyetek link=topic=7169.msg505355#msg505355 date=1325867140' Alıntı:
S.a hayırlı akşamlar trakkulüp ahalii. Yeni geldim ormandan, rüzgar hem dondurdu, hem de uçuracaktı.
A.s abi kışlık odunları hazırladın herhalde :)
TT 55 link=topic=7169.msg505359#msg505359 date=1325867504' Alıntı:
İyi akşamlar. 5 gün kar yağışı görünüyor. hayvanlara balye ve pancar stokladık.odun ve kömür de taşıdım sote bir yere.kışa hazırız.bol bol kar yağabilir.
İyi akşamlar abi inşallah kar yağar hazırlıklar tamamsa kış gelsin

S.a işten geldim hava çok rüzgarlı kapıdan girmeden kömür bitti diye başladılar odunu hazırladıkda sıra kömürde

S.a iyi akşamlar Bilecik çok fena karışmış durumda yapraklar boşetler havada uşuyo rüzgar sesleri korkutuyor :D bi tarafında elektrkleri keslmiş kablolar sallanıyoor :D

nh_fıat link=topic=7169.msg505375#msg505375 date=1325868727' Alıntı:
S.a iyi akşamlar Bilecik çok fena karışmış durumda yapraklar boşetler havada uşuyo rüzgar sesleri korkutuyor :D bi tarafında elektrkleri keslmiş kablolar sallanıyoor :D
a.s muzaffer.burda yağmur yağıyo herhangi bir felaket yok

S.Aleyküm.Hayırlı akşamlar... :)

Hava soğuk,yağmur yağıyor,rüzgar esiyor galiba kış geliyor... :)

A.s hoş geldin :D
bizim burası uçuyor uçuyor 2 dk balkona çıktım alttan bi giryo enseden fırlıyo rüzgar çok berbat birisinin kuralığının üzerindeki kiremit niyetine takılan plastik malzemeler çakılı yerrinden çıktı çat çat vuruyor :D

Tokmakcı link=topic=7169.msg505521#msg505521 date=1325881672' Alıntı:
S.a. ahali iyi akşmlar :)
A.s hoşgelmşen :D
malkaralı_yusuf link=topic=7169.msg505528#msg505528 date=1325881907' Alıntı:
a.s. tokmakçı kardeşim
Cuma bitmeden hepinize Hayırlı Cumalar Selamünaleyküm,
A.s sende hoşgeldin :)

ALEYKUM SELAM
SELAMUN ALEYKUM CÜMLETEN HAYIRLI AKŞAMLAR BOL BEREKETLİ BİR YIL DİLERİM HEPİNİZE ARKADAŞLAR...

Freston link=topic=7169.msg505534#msg505534 date=1325882164' Alıntı:
ALEYKUM SELAM
SELAMUN ALEYKUM CÜMLETEN HAYIRLI AKŞAMLAR BOL BEREKETLİ BİR YIL DİLERİM HEPİNİZE ARKADAŞLAR...
A.S hoşgeldin. :)

bugun kıa ceed le gittik okula sabahın köründe göbekde yanlama çalışyoz :D

Hoş bulduk, Dükkanı boş bırakmıyorsunuz bakıyorum kardeşlerim. :) Ben de İstanbul hava durumu vereyim yağmur yağdı yağacak kokusu geliyor rüzgar dağıtıyor bulutları, başlarsa yağmaya fırtınalı olacak. Hayırlısı artık.

malkaralı_yusuf link=topic=7169.msg505565#msg505565 date=1325883143' Alıntı:
Hoş bulduk, Dükkanı boş bırakmıyorsunuz bakıyorum kardeşlerim. :) Ben de İstanbul hava durumu vereyim yağmur yağdı yağacak kokusu geliyor rüzgar dağıtıyor bulutları, başlarsa yağmaya fırtınalı olacak. Hayırlısı artık.
O yağmurdan sonra ne güzel kokar şimdi o toprak kokusu sarar heryanı oh mis :)

Freston link=topic=7169.msg505567#msg505567 date=1325883218' Alıntı:
O yağmurdan sonra ne güzel kokar şimdi o toprak kokusu sarar heryanı oh mis :)
Fettah İstanbul ' da toprak kalmadı kardeşim maalesef kişi başı 16 m2 yeşil alan düşüyormuş ama şehiriçinde boş alan yok sanırım bizim yeşil alanlar silivri tarafında olabilir ;D Kadir Topbaş ' tan isteyecem hakkımı versin benim yeşil alanımı. :D
Dediğin doğru yağmurda ve sonrası toprak kokusuna bayılırım.

malkaralı_yusuf link=topic=7169.msg505575#msg505575 date=1325883727' Alıntı:
Fettah İstanbul ' da toprak kalmadı kardeşim maalesef kişi başı 16 m2 yeşil alan düşüyormuş ama şehiriçinde boş alan yok sanırım bizim yeşil alanlar silivri tarafında olabilir ;D Kadir Topbaş ' tan isteyecem hakkımı versin benim yeşil alanımı. :D
Dediğin doğru yağmurda ve sonrası toprak kokusuna bayılırım.
Artık insanlar bina yapmakta birbirleriyle yarışıyorlar Yusuf Abi gerçekten çok yazık bizlere yeni nesil toprak ne bilmeyecek : ' (

Ah ah güzelim İstanbul ' umuzu rant kavgalarına sanayici para babalarına kurban ettik. Türkiye ' de o kadar yatırım yapılabilecek, fabrikalar kurulabilecek yer varken, herkes İstanbul ' a kurdu fabrikasını ve koskoca bir tarihin yattığı İstanbul şimdi kendi sorunları içinde boğulan bir curcuna haline geldi.
Kısacası yazık etti bu ülke İstanbul ' a.

Burada herkes rant peşinde, Kanal İstanbul dediler, Silivri Havaalanı dediler dönümü 3-5bin olan yerlere 10-15 bin verdiler, sattı köylüm parayı da yedi çiftçilik kültürünü bitirdi bazı haneler. Yazık ettiler.