En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

anayurtlu link=topic=7169.msg511700#msg511700 date=1326558601' Alıntı:
As Nail abi..
Dükkanda işler kesat gibi başka sitelerdemi takılıyolar napıyolar bunlar acep :S
Gelene kapımız açık; ' sen, ben birde gökoğlu ' misali iadare ediyoruz işte.:D
Şu an inanılmaz güzel kar yağıyor, inşallah bi kaç gün devam eder. Bu gün avlanmak maksadı ile araziye çıktım, saymaca 25-30 tane buğday çimeni anca gördüm.:)

Nail abi burda şimdi başladı lapa lapa yağıyo valla manzara süper. köyü görmeyeli 40 gün falan olmuştur bizim oralar nasıl bilmiyom valla

anayurtlu link=topic=7169.msg511704#msg511704 date=1326558972' Alıntı:
Nail abi burda şimdi başladı lapa lapa yağıyo valla manzara süper. köyü görmeyeli 40 gün falan olmuştur bizim oralar nasıl bilmiyom valla
Nasip olursa; buluşmada köyü görecen galiba, arabadan inince hatırlatamda toprağı öpersin artık.:D

ben köydeyim pazartesi burdaki sağlık ocağından 4 günlük rapor alacağım...:D :D anlayacağın benim tatil başladı ama evde durdurmuyorlarki bi babam arıyo bi abim...

tavaslı_okan link=topic=7169.msg511729#msg511729 date=1326562950' Alıntı:
ben köydeyim pazartesi burdaki sağlık ocağından 4 günlük rapor alacağım...:D :D anlayacağın benim tatil başladı ama evde durdurmuyorlarki bi babam arıyo bi abim...
sevindikteki sağlık ocağına git ya gülizin yada onun yanındaki admın odasına gir.. 5 gün yetermi die soruyolar bide şety*-* bizim arkadaş 1 gn alcaktı girdi gülizin odaya rapormu istiyosun cnm diio ;D zuha-*-s zuha-*-s can kurban böle doktorlara ama dierlerinin yanına gitme kovalar bile şerefsizler :)

oraya gelesiye kadar doktor çok... ;) ;) köydeki doktorda öyle ama adam olan bayan git denizliden al diyo ama adam olan kaç gün lazım diyo ;D ;D zuha-*-s

köydeyim abi burda birazcık rüzgar var dışarda da 25 30 cm arası kar var ama işler devam ediyor dere taştı onla uğraşıyoz...

tavaslı_okan link=topic=7169.msg511790#msg511790 date=1326569690' Alıntı:
köydeyim abi burda birazcık rüzgar var dışarda da 25 30 cm arası kar var ama işler devam ediyor dere taştı onla uğraşıyoz...

Dere köye mi taştı...

Bizim köyde de taşmıştı bir zamanlar çok zor oluyor uğraşması.

Allah kolaylık versin

yok abi bizim tarlaların ordan geçen bi dere vardı bi yerden sonra 2ye ayrılır diğer tarafı 3 4 kamyon toprak dökmüşler orası tıkanınca diğer taraf taştı komşuların besihaneye ve bizim 50 dönüm bi parça 4 dönüm bi başka yer ve buna benzer tarlalar su altında onlarla uğraşıyoz