En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Hayırlı günler.. İyi pazarlar. Sivas ' ta kar yağışı var. Ama aynı İstanbul gibi.. 2 parmak yağıyor sonra eriyor :( Şöyle 30 cm yağsada ava çıksak oho-*s oho-*s

4de köyden geldim yolda biraz birikmeye başlamıştı denizlinin girişinde 2-3 cm kar var ama burda biriken yok ama yağıyor sabaha kadar bakalım birikir mi??

nailyetek link=topic=7169.msg512413#msg512413 date=1326648184' Alıntı:
SA kla yem a ızalı u akşam yazamayacam..
A.s S.a
ne gibi bi sorunu var abi ? tuşları basıyor Q klavye F falanmı oldu
biraz bilgilendirirsen yardımcı olablrm ?

Sabahtan beri ara ara kar yağıyor.Ama hep eridi.belki sabah kadar tutar. Bu hafta hava çok soğuk olacakmış...

nh_fıat link=topic=7169.msg512502#msg512502 date=1326651137' Alıntı:
A.s S.a
ne gibi bi sorunu var abi ? tuşları basıyor Q klavye F falanmı oldu
biraz bilgilendirirsen yardımcı olablrm ?
deneyim tecrübe konuşuyor hertürlü arızaya cvp verebilir :) notebook ise bana sorabilirsiniz çok söküp taktım klavye filan hergün deli ediyodu :)

saimbal link=topic=7169.msg512511#msg512511 date=1326651621' Alıntı:
deneyim tecrübe konuşuyor hertürlü arızaya cvp verebilir :) notebook ise bana sorabilirsiniz çok söküp taktım klavye filan hergün deli ediyodu :)
ee nabalım kendi bilgisayarı az kırıp döküp geri toplamadm. misal 10 tllik arıza çıksa ben bi yumrukla 50tlye çıkarabliyorm :D
biyeri düzeliyor başka yerinden hata çıkarıyor aq bilgisayarı ama son bundan sonra gittiği yere kadar format fln atmıcam bıktımla
geçen format attk internette sorun yaşadım arıza kaydı yptırdım biraz dktüm kasayı gene herneyse orası düüzeldi şimdide her gün 3 defa rest atmadan randımanlı çalışmıyor en az 3 defa takılıp kapanması lazm yoksa adam gibi çalışmıyor :D
ama bilgisayar 6senelk 5 sene tıkır tıkr çalıştı bu sene heryeri koyverdi heryerden yağ atıyor zuha-*-s rektefesi geldi sekman istiyo ama pahalı cidd*-*-*

nh_fıat link=topic=7169.msg512527#msg512527 date=1326652319' Alıntı:
ee nabalım kendi bilgisayarı az kırıp döküp geri toplamadm. misal 10 tllik arıza çıksa ben bi yumrukla 50tlye çıkarabliyorm :D
biyeri düzeliyor başka yerinden hata çıkarıyor aq bilgisayarı ama son bundan sonra gittiği yere kadar format fln atmıcam bıktımla
geçen format attk internette sorun yaşadım arıza kaydı yptırdım biraz dktüm kasayı gene herneyse orası düüzeldi şimdide her gün 3 defa rest atmadan randımanlı çalışmıyor en az 3 defa takılıp kapanması lazm yoksa adam gibi çalışmıyor :D
ama bilgisayar 6senelk 5 sene tıkır tıkr çalıştı bu sene heryeri koyverdi heryerden yağ atıyor zuha-*-s rektefesi geldi sekman istiyo ama pahalı cidd*-*-*
dereye git el gazını cek filtreden su girene kdr gitsin ;D zuha-*-s