En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

yakaköylü_35 link=topic=7169.msg512761#msg512761 date=1326664151' Alıntı:
8085 s0rma ya kardesim avludan cıkarken geri geri kepceye carpı0 görmemiş ökuzz patlı0 camurlugu filan kırmışş
;D olsun takma kafana parçaları ucuz alıp takarsın :)

Akşamdan beri yağan kar istediğim gibi dize çıktı :D Servisle okul yolundan döndük. En çok onu istemiştim :D Eve geldim yattım ;D

günaydınlarr :)
gece kar yagmıstı ama okulların tatil olması için yeterli değildi ;D
gece biraz daha yagmıs, sabah okula gitcm die kalktım baktım baya kar var...
geri yattım ;D
biraz önce de yolları, evin, garajın önünü filan temizledm :)

omerfarukkoc link=topic=7169.msg512958#msg512958 date=1326713070' Alıntı:
günaydınlarr :)
gece kar yagmıstı ama okulların tatil olması için yeterli değildi ;D
gece biraz daha yagmıs, sabah okula gitcm die kalktım baktım baya kar var...
geri yattım ;D
biraz önce de yolları, evin, garajın önünü filan temizledm :)
günaydın :D ben zaten gitmicektim dün gecede zaten takıldık biraz :D
di-N5QL.jpg

Tokmakcı link=topic=7169.msg513046#msg513046 date=1326718980' Alıntı:
s.a. ahali nasılsınız :)
ne la bu nh ci bununlamı takıldınız yeşil hiç yakışmamış olum :D
A.s
araç kendi yeşil olunca heryeri yeşil oldu mork :D :D nabalım elde bunlar var :D zuha-*-s

Cumartesi öglen baslayan yogun kar yagisi hala devam ediyormus... Almanyadada cenazemiz var.. Bizimkiler yollari temizleyeme baslamislar. Her 7 8 saatte bir cikip bir tur dolaniyorlarmis. Su an kar yarim metre civarinda.. Bu arada Allah kimseyi yurdunun yuvasinin disinda yanina almasin...3 gündür hastaneden cenazemizi alamadik. Otopsi istiyor deyyuslar. Bugün cenazeyi yikayip namazdan sonra gönderecektik. Yarin kuzenler ucacak. Artik gerekli hizmetler orda yapilacak...

satocan58 link=topic=7169.msg513049#msg513049 date=1326719364' Alıntı:
Cumartesi öglen baslayan yogun kar yagisi hala devam ediyormus... Almanyadada cenazemiz var.. Bizimkiler yollari temizleyeme baslamislar. Her 7 8 saatte bir cikip bir tur dolaniyorlarmis. Su an kar yarim metre civarinda.. Bu arada Allah kimseyi yurdunun yuvasinin disinda yanina almasin...3 gündür hastaneden cenazemizi alamadik. Otopsi istiyor deyyuslar. Bugün cenazeyi yikayip namazdan sonra gönderecektik. Yarin kuzenler ucacak. Artik gerekli hizmetler orda yapilacak...
başınız sağolsun abi akrabanızmı ?

nh_fıat link=topic=7169.msg513047#msg513047 date=1326719104' Alıntı:
A.s
araç kendi yeşil olunca heryeri yeşil oldu mork :D :D nabalım elde bunlar var :D zuha-*-s
tabi elindekinle yetinmeyi de bileceksin :D nh ci :D
satocan58 link=topic=7169.msg513049#msg513049 date=1326719364' Alıntı:
üzücü durum allah rhmet eylesin abi...