En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Hayırlı geceler.. Karlı ve ılık bir geceden selamlar..

buranın rakımı 1200 olmasına rağmen 30 cm. civarında.
yükseklerde çok fazla ,tipide yapıyor.
yine köy yolları kapandı..

Cümleten iyi aksamlar.. Sivas merkeze baktim gayet güzel yagiyor. bizim orasi 2 3 derece daha sicak olur merkeze göre...Sanirim ordada yagiyordur...

slm iyi akşamlar arkadaşlar ttnet maduriyetimden dolayı bayadır siteye girememiştim cümleten selamün aleyküm..

satocan58 link=topic=7169.msg520459#msg520459 date=1327519759' Alıntı:
Cümleten iyi aksamlar.. Sivas merkeze baktim gayet güzel yagiyor. bizim orasi 2 3 derece daha sicak olur merkeze göre...Sanirim ordada yagiyordur...
iyi akşamlar Sato.
ahmet kesikbaş link=topic=7169.msg520460#msg520460 date=1327520047' Alıntı:
slm iyi akşamlar arkadaşlar ttnet maduriyetimden dolayı bayadır siteye girememiştim cümleten selamün aleyküm..
a.selam iyi akşamlar Ahmet, şu net işini bi sağlamlayamadınız gitti.:D

Biz sokakta patlamış, gaz sızdıran doğalgaz borusunu bile sigara yakarak arayan bir milletiz. Senin aksiyonun bize çerez gelir Holywood...! :D

Hayırlı sabahlar,gecesi çok yağmış şu an hafif yağmurlu bir sabahtan herkese merhaba.. :)

demir45 link=topic=7169.msg520633#msg520633 date=1327553280' Alıntı:
Biz sokakta patlamış, gaz sızdıran doğalgaz borusunu bile sigara yakarak arayan bir milletiz. Senin aksiyonun bize çerez gelir Holywood...! :D

Hayırlı sabahlar,gecesi çok yağmış şu an hafif yağmurlu bir sabahtan herkese merhaba.. :)
hayırlı sabahlar hiç uyuyamıyanlar var :D

rocky link=topic=7169.msg520638#msg520638 date=1327555772' Alıntı:
ben hiç kahve içmedim :D daha doğrusu içemedim bırak acısını ;D

O zaman İyi uykular, demekten başka yapacak birşey yok... :D Böylede hiç iyi olmuyor bende geceden beri uyanığım... :(