En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Dqn link=topic=7169.msg564580#msg564580 date=1331907271' Alıntı:
Ben kartal slx 1.6 ie nin geçtiği çamur yoldan bizim hyundai ile geçmeye çalıştım. Geçtim :D Hemde arkada hiç bir şey yoktu ;D ordan connect geçemedi batırdık

bizde kartal slx . ie var karda 480 liğin gidemediği yerde basıp gidiyor gavur hiç anlamıyor :)

nh_fıat link=topic=7169.msg564852#msg564852 date=1331926281' Alıntı:
240 dicektn gariba abi ;D ;D

yok adaş 480 lik oda dün olmuş dedem 480 liği garajdan çıkarmış tekrar getirememiş karda pati üzerine pati çekmiş o da lastikleri yeniydi yinede garaja gelememiş ki gire
babam sonra servet ile çekerek getirmiş de zor bela sokmuşar zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

şerefli1 link=topic=7169.msg564856#msg564856 date=1331926622' Alıntı:
yok adaş 480 lik oda dün olmuş dedem 480 liği garajdan çıkarmış tekrar getirememiş karda pati üzerine pati çekmiş o da lastikleri yeniydi yinede garaja gelememiş ki gire
babam sonra servet ile çekerek getirmiş de zor bela sokmuşar zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
;D ;D o zmn 240 orayada gelemz ;D ;D

la yurdun netinden baglnıyorum amk bilgisayarınde deep freeze var kartı taktım fotolarrı ataym die kartı tanımadı kız-*sw
faceye ve buraya bi profil resmi atarım birazdan telden... artık fotolar yarına kaldı ;)
yarın da ertac ve tokmakcı ile bulscaz, fotoların hepsini yüklerm yarın :)
hem ara verip yüklenmiş olur fotolar... hadi herkes kendine iyi baksın, yine telden yazarım bura ;)

omerfarukkoc link=topic=7169.msg564813#msg564813 date=1331923840' Alıntı:
herkese merhabalar ahali :)
bugün fuardaydım, cok kalabalıktı... bizde kalabalıktık :D
5 kişi benim arkadaslar vardı, 4 kişide faceden tanıdıgım filan vardı onlarla gezdik dolastık biraz :)
Merhaba,Hasanla gittin demi ? ;D Fotoları at bari bakak biraz :)

şerefli1 link=topic=7169.msg564884#msg564884 date=1331929379' Alıntı:
240 lar 135 liğn bir üstü onlar adım atamazlar ki bırak gezmeyi
çok iyi biliyorm :D şeher motoru :D
askıda 1 defa askıda kaldım yerinden kımaldatamadı romağı :D
eniştem 3 defa askıda kalmış. ben tırmık çekyodum aydın saplarını toplarken. aradı tırmık taşa denk gelmiş askıya almış ;D ;D gittim td ile oynatıvedim :D :D

nh_fıat link=topic=7169.msg564889#msg564889 date=1331929912' Alıntı:
çok iyi biliyorm :D şeher motoru :D
askıda 1 defa askıda kaldım yerinden kımaldatamadı romağı :D
eniştem 3 defa askıda kalmış. ben tırmık çekyodum aydın saplarını toplarken. aradı tırmık taşa denk gelmiş askıya almış ;D ;D gittim td ile oynatıvedim :D :D

;D ;D ;D

bizim işte 2002 ye kadar 135 lik vardı arkada remorkla çamurlu bi yerde geçerken askıda kalırdı ne geri giderdi nede ileri basit bi yerde kalırdın sonra beklerdinki bi traktör gelsinde çeksin birde çekecek halat olmadımmıydı yandın işte duva*-*0 duva*-*0

sonra babam onu sattı 480 lik aldı o zaman 480 lik bana mercedes gibi gelmişti askerden gelmiştim ben askerdeyken değiştirdiler neyse kartaldan indim bi baktın sarı motor kapıda duruyor o yıl bütün tarlalara ilacı ben atmıştım mayıs ayıyıdı sonra o da yetmez oldu 2010 da tarla sürüyordum o tarlayıda ilk defa o sen ben sürdüm daha önceleri babam sürerdi ben hiç o kadar zor tarla sürme görmedim 60 dekar tarlayı 3 gün sabahtan akşama kadar sürdüm yine 15 dekara yakını kalmıştı son günü biladerimde gelmişti bilader dedim bu 480 lik burayı 3 günde bitiremedi acaba babam daha önce 135 likle kaç günde sürüyormuş diye müzakere ettik sonrada dedim bilader babamı bu dertte kurtarmanın vakti gelmiş dedim biladerimde hak verdi bana akşam eve gittik babamlada konuştuk babama sordum babam o tarlayı 135 likle bir haftada sürüyormuş tarla biraz yan olduğundan traktör sürekli aşağı kaydığından süremezmiş neyse

aradan bir kaç gün geçmişti ben saman çekiyordum babam yanıma geldi bana dedi beni kurtar bende dedin nasıl bana traktör al dedi sana bu vasiyetim dedi bende yemedim içmedim traktör arayışına girdim arkadaş ban erkuntu tavsiye ettti bende 2011 13 mayısında sivastan aldım babam ne zaman koltuğuna otursa bana dua ediyor şimide köyde 1 metre karda filan istediği yere gidiyor o tarlayıda bu sene gittim sürmeye izin bitmeden bir de bunula süreyim dedim taştan sürekli bıçak civatalarını kestip beni oyaldığı halde tarlanın yarısından çoğunu bitirdim iki saat daha sürsem belki biterdi ama taştan hızlı süremedim bi dahakine yaylı pulluk ile sürecem bakalım bir günde bitecekmi

neyse biraz uzun oldu ama tek çekere binenler de inşallah bir dün gelir çift çekere binerler.Amin

:)

şerefli1 link=topic=7169.msg564902#msg564902 date=1331931188' Alıntı:
;D ;D ;D

bizim işte 2002 ye kadar 135 lik vardı arkada remorkla çamurlu bi yerde geçerken askıda kalırdı ne geri giderdi nede ileri basit bi yerde kalırdın sonra beklerdinki bi traktör gelsinde çeksin birde çekecek halat olmadımmıydı yandın işte duva*-*0 duva*-*0

sonra babam onu sattı 480 lik aldı o zaman 480 lik bana mercedes gibi gelmişti askerden gelmiştim ben askerdeyken değiştirdiler neyse kartaldan indim bi baktın sarı motor kapıda duruyor o yıl bütün tarlalara ilacı ben atmıştım mayıs ayıyıdı sonra o da yetmez oldu 2010 da tarla sürüyordum o tarlayıda ilk defa o sen ben sürdüm daha önceleri babam sürerdi ben hiç o kadar zor tarla sürme görmedim 60 dekar tarlayı 3 gün sabahtan akşama kadar sürdüm yine 15 dekara yakını kalmıştı son günü biladerimde gelmişti bilader dedim bu 480 lik burayı 3 günde bitiremedi acaba babam daha önce 135 likle kaç günde sürüyormuş diye müzakere ettik sonrada dedim bilader babamı bu dertte kurtarmanın vakti gelmiş dedim biladerimde hak verdi bana akşam eve gittik babamlada konuştuk babama sordum babam o tarlayı 135 likle bir haftada sürüyormuş tarla biraz yan olduğundan traktör sürekli aşağı kaydığından süremezmiş neyse

aradan bir kaç gün geçmişti ben saman çekiyordum babam yanıma geldi bana dedi beni kurtar bende dedin nasıl bana traktör al dedi sana bu vasiyetim dedi bende yemedim içmedim traktör arayışına girdim arkadaş ban erkuntu tavsiye ettti bende 2011 13 mayısında sivastan aldım babam ne zaman koltuğuna otursa bana dua ediyor şimide köyde 1 metre karda filan istediği yere gidiyor o tarlayıda bu sene gittim sürmeye izin bitmeden bir de bunula süreyim dedim taştan sürekli bıçak civatalarını kestip beni oyaldığı halde tarlanın yarısından çoğunu bitirdim iki saat daha sürsem belki biterdi ama taştan hızlı süremedim bi dahakine yaylı pulluk ile sürecem bakalım bir günde bitecekmi

neyse biraz uzun oldu ama tek çekere binenler de inşallah bir dün gelir çift çekere binerler.Amin

gerçekten çiftçeker bir başka oluyor

fuar işi yattı :( başka bi fuarda buluşmak üzere arkadaşlar herkezin iyi vakit geçirmesi dileğiyle. :(
Cihan_özece link=topic=7169.msg564917#msg564917 date=1331932101' Alıntı:
Suanda izmirden konyaya hareket etmis durumdayiz.
hayırlı yoculuklar cihan abi.

Cihan_özece link=topic=7169.msg564931#msg564931 date=1331933167' Alıntı:
Hepiniz cok sagolun arkadaslar.

Hayırlı yolculuklar Cihan bey ))) şu maxima ile ilgili detaylı bi bilgi edinin artık bizimki biraz kargaşaya geldi tümosan standı çok kalabalıktı :D shuttle işi nasıl olcak onu öğrenseniz yine yeter inş bize dedikleri gibidir

hayırlı yolculuk cihan ,,,kazasız belasız

şerefli1 link=topic=7169.msg564902#msg564902 date=1331931188' Alıntı:
;D ;D ;D

ne güzl :D :D bizmde ilk traktör entermişti öküzleri fln satmış hacı enter almış kendi. 76model 444 enter almışlar. her sabah çalışmazmıştı köyde başkasınında 480 varmıştı avrupaymış gariba hayvan gibi asılırmış bizim avlu yolun altında kalıyo ta içerden almış çıkarmış :D :D
sonra hacı 480ne heveslenmiş 0 480 s8 almış 85de o da sorunlu çıkmış fabrika hatasımı ne hiç çekmezmiş peder geldiği gün geri götür demiş.ama durmuş 3 5 sene tam hatırlamıyom köyde başkasınında 640ı varmıştı onu satyolarmıştı başka motor alıyomuştu adam galerici 480ni götürem demiş 640ı al demiş :D hacıda kabul etmiş sonra fıatın gücü 640da çok ferfenaydı :D 209un 11.ayındada hacıya bi gaz kavede gtmiş NH allmış kimseye sölemiyo babanem mllet hayırlı olsun diomuş anlamıyomş ;D ;D
fln filan
bzm eski 640 :D
çakırpınar