En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

S.a iyi akşamlar ancak sıra geldi siteye girmek :D
hacı geldi bgun merkeze. cumartesi günü ava gitmişler. hacı domuza 2 tane patlatmamış yatmamış sonra öbür tarafa geçyo bida yapışyırıyo yok hayla cin gibi domuz çok iri mişti köpekler arkadan tutuyomuşş ama savutturuyormuş :D :D sonra hacıyı görmüş şöle bi geri çekilp hacıya doğru gelmeye başlamış hacı 2 tane daha patlatyo. yok hacıya bi vuruyo hacıyı altını alıyo ;D ;D hacı tüfeği 2 eliyle tutup itmeye çalışyomuş domuzu o sıra kurtarınlannn öldürecekkk die bağırmış. o sıra birisi gelmiş köyden o da patlatyo bi kaçtane halledyolar ;D ;D
hacı zor yırttmış :D yaralı domuz çok tehliklelidir beyler dikkat edin hacı kadar şanslı olamayablrsnz :D :D

nh_fıat link=topic=7169.msg566650#msg566650 date=1332180875' Alıntı:
hacı geldi bgun merkeze. cumartesi günü ava gitmişler. hacı domuza 2 tane patlatmamış yatmamış sonra öbür tarafa geçyo bida yapışyırıyo yok hayla cin gibi domuz çok iri mişti köpekler arkadan tutuyomuşş ama savutturuyormuş :D :D sonra hacıyı görmüş şöle bi geri çekilp hacıya doğru gelmeye başlamış hacı 2 tane daha patlatyo. yok hacıya bi vuruyo hacıyı altını alıyo ;D ;D hacı tüfeği 2 eliyle tutup itmeye çalışyomuş domuzu o sıra kurtarınlannn öldürecekkk die bağırmış. o sıra birisi gelmiş köyden o da patlatyo bi kaçtane halledyolar ;D ;D
hacı zor yırttmış :D yaralı domuz çok tehliklelidir beyler dikkat edin hacı kadar şanslı olamayablrsnz :D :D
olm kötülere bişi olmaz ;D ne kadar dua etsende hacı 1 domuza felan pabuç bırakmaz la ;D ;D

Güncel olarak Sivas Tarım Kredi Koperatifinde 33 lük Nitrat Gübresi
Peşin 840 TL
9. Ay Vadeli 900 TL

nh_fıat link=topic=7169.msg566650#msg566650 date=1332180875' Alıntı:
;D zuha-*-s

Dqn link=topic=7169.msg566730#msg566730 date=1332190028' Alıntı:
A.s Adamım yüzünü görebildiK :D :D
haci Napalim bea iste sinav öncesi son kozlarimi oynuyorum, yurtta kamptayim, arada telden giriyorum iste böyle :) bugün sinav yerleri filanda belli oldu biraz heyecan artmaya basladi :) su anda yurdun altinda istikbal bayisi var odanin penceresnden onun tabelasinin üzerine ciktim sigara iciyorum :)

senin durumlar nasıl ömer benimki pek bana yetmiyor bir 15-20 net daha lazım tabi bu bitse lys ler başlıycak :(

Ynt: en uzun topic rekorunu trakkulup ile kiralim

Tarim turk tvde suan turkiyede yapilan esek ciftligi var ne olucak sonumuz bilmiyorum ki yaziklar olsun .

enter link=topic=7169.msg566788#msg566788 date=1332197293' Alıntı:
senin durumlar nasıl ömer benimki pek bana yetmiyor bir 15-20 net daha lazım tabi bu bitse lys ler başlıycak :(
hacim ben meslek liseli oldugum icin lys dersleri yoktu, o yüzden lys ye girmicem... Ygs ise su an 90-100 net arasi filan yapiyorum o da bi kac 4 yıllık bölüme yetiyor... Ama bi taraftanda ben mühendislik istiyorum, o da mf4ten alıyor belki dersaneye devam eder biraz asilip lysye de girerm...