En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

omerfarukkoc link=topic=7169.msg566806#msg566806 date=1332214912' Alıntı:
hacim ben meslek liseli oldugum icin lys dersleri yoktu, o yüzden lys ye girmicem... Ygs ise su an 90-100 net arasi filan yapiyorum o da bi kac 4 yıllık bölüme yetiyor... Ama bi taraftanda ben mühendislik istiyorum, o da mf4ten alıyor belki dersaneye devam eder biraz asilip lysye de girerm...
Madem meslek liselisin benim sana tavsiyem git 2 yıllık okuyup rahatlıkla bir iş bulursun,ortalama bir yerin 4 yıllığını okumaktansa liseden beri öğrendiğin işte direk çalışmak daha iyi.

S.a millet iyi günler çok güzel bir hava var bugün sonunda bahar geldi :)

Çağrı link=topic=7169.msg566883#msg566883 date=1332246645' Alıntı:
Madem meslek liselisin benim sana tavsiyem git 2 yıllık okuyup rahatlıkla bir iş bulursun,ortalama bir yerin 4 yıllığını okumaktansa liseden beri öğrendiğin işte direk çalışmak daha iyi.

S.a millet iyi günler çok güzel bir hava var bugün sonunda bahar geldi :)
eyvallah tavsiye icin ;) bakicaz artik neresi gelirse uygun bi yere gidicem...

S.a millet, alaaddindeyim su anda konya yanıyor :)

S.a Arkadaşlar Hayırlı Akşamlar :D

omerfarukkoc link=topic=7169.msg566745#msg566745 date=1332191449' Alıntı:
haci Napalim bea iste sinav öncesi son kozlarimi oynuyorum, yurtta kamptayim, arada telden giriyorum iste böyle :) bugün sinav yerleri filanda belli oldu biraz heyecan artmaya basladi :) su anda yurdun altinda istikbal bayisi var odanin penceresnden onun tabelasinin üzerine ciktim sigara iciyorum :)
Allah zihin açıklığı versin.. İyi bir net çıkarman dileğiyle ;) Keyfe bak ya o sigara heyecenı sıfıra çeker :D :D

s.a arkadaşlar bahar yüzünü iyice gösterdi bu hafta hava sabah açıktı güneş yakıyordu öglene dogru kapanmaya başladı yagmur yagacak heralde tan da c.tesi piknige gidecektik ..

lan bu millet ne kadar şerefsiz ya
kediye çarpıyo adam kedinin kafasını eziyor durmuyo bile tınlamıyo yaw varmı böle bişey
kedi arkasından zıplaya zıplaya öldü gittim baktım yolun heryanı kan olmuş kedinin gözleri bile duşarıya cıkmış :(

S.a Hayırlı Günler. Site bağımlılık yapmış, 2 gün giremeyince başım ağrıdı sıkıldım :) Sivas ' ta bahar yüzünü gösterdi. Sabahları kalkıyorum cıvıl cıvıl ortalık, güneş caddeye vurmuş okula gidesim geliyor yavaştan :) Köyde karların yarısı erimiş arazi alaca bulaca :) Birazdan paylaşım gelecektir..

S.a hayırlı akşamlar gençlik.

omerfarukkoc link=topic=7169.msg566745#msg566745 date=1332191449' Alıntı:
haci Napalim bea iste sinav öncesi son kozlarimi oynuyorum, yurtta kamptayim, arada telden giriyorum iste böyle :) bugün sinav yerleri filanda belli oldu biraz heyecan artmaya basladi :) su anda yurdun altinda istikbal bayisi var odanin penceresnden onun tabelasinin üzerine ciktim sigara iciyorum :)
Fuarda deseydin Fenodun yantarafında tellendirirdik birer cıgara Ömer:D Baban görecek diyemi korktun.

A.s. nail abi
S.a. ahali site bugün sezon açma konuları ile doldu herkes başlamış işlere maşallah :D

A.s S.a iyi akşamlar.
millet aydınları satıyor 1.3 1.5 arası gidiyor :( bugun enişte pederi çağırmış aydın sarmaya aydınları sarmışlar. 2 traktör getmişler merkeze tıra yüklenmiş.
hacıda satmş gariba 1.5 den öyle bi duyum aldım. onlar sarılacak :(
hava güzeldi bi kaç gündür ama bugun biraz serindi. haftaya gübreleri atarız beyki yağmur yağmassa.
yarın köye gidebilrm. çamlar varmış onları sürükleyerek başka yre götcekmişim :D
bizde durumlar büle :D :D sizde ne var ne yok :D

S.Aleyküm hayırlı akşamlar.
işler yoğun, siteye fazla giremiyorum...

nailyetek link=topic=7169.msg567220#msg567220 date=1332438358' Alıntı:
Fuarda deseydin Fenodun yantarafında tellendirirdik birer cıgara Ömer:D Baban görecek diyemi korktun.
;D yok haci abi daha fuara girmeden hemen önce icmistim, sorun degildi canim, ben size ddim disari cikmaya gerenk yok die, jdnin bicerin arkası kahvehane gibiydi, ikidebir oraya geçip sallıyoduk Bizde :) pederin haberi var zaten, sorun yok yani ;)