En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

S.a yarın matematik sınavı var 0 alcam heralde hiç bişey bilmiyom.. İlk iş teklifini aldım cuma günü dayımların köye gidiyorum oyn-*-saw oyn-*-saw

Dqn link=topic=7169.msg570762#msg570762 date=1332960702' Alıntı:
S.a yarın matematik sınavı var 0 alcam heralde hiç bişey bilmiyom.. İlk iş teklifini aldım cuma günü dayımların köye gidiyorum oyn-*-saw oyn-*-saw aleykumselam basarılar muhammet

Yazları serin olur burası diyarbakırdan sadece bir avantajı var oda o :)

furkan efendibeyoğlu link=topic=7169.msg570777#msg570777 date=1332961259' Alıntı:
Yazları serin olur burası diyarbakırdan sadece bir avantajı var oda o :)
her ilin kendine üzgü bı avantajı var. furkan bişey sorucam yeni konu acınca nasıl foto yükleyeniliyoruz siteye :)

Hebun021 link=topic=7169.msg570785#msg570785 date=1332961439' Alıntı:
her ilin kendine üzgü bı avantajı var. furkan bişey sorucam yeni konu acınca nasıl foto yükleyeniliyoruz siteye :)
konunun ismin yazarsın ileti yazma boşluğuna alt sağ köşede image shckle yükle yazar fotonu yükler linkini atarsın yardım edebildimse ne mutlu bana

furkan efendibeyoğlu link=topic=7169.msg570795#msg570795 date=1332961855' Alıntı:
konunun ismin yazarsın ileti yazma boşluğuna alt sağ köşede image shckle yükle yazar fotonu yükler linkini atarsın yardım edebildimse ne mutlu bana
bi deneyim olsada olmasada sağol

Eyvallah senin yontemde olmadi neyse ila buluruz bi yolunu :D

S.Aleyküm hayırlı geceler,
iş yoğunluğundan siteye fazla giremiyorum,
elim boş gelmeyeyim dedim, buyrun paylaşım...