En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

omerfarukkoc link=topic=7169.msg573305#msg573305 date=1333317778' Alıntı:
Iyi geceler ahali... Bugün sinavdaydm, sinavin türkcesi resmen suc ve ceza romani gibiydi .s onun dışında normal bi sinavdi bana göre, güzel gecti :) insallah hayirlisi ne ise o olur... Sinavdan gelince gübre atmaya gitcektik babamda vazcaydi .d sadece gübreyi yükledm makinayi taktim, aksamda arkadaslarla oturduk biraz... Nete yeni girmeye vakit buldum o da telden giriyorum :) tekrardan iyi geceler herkese
hadi bakalım ömer hakkında hayırlısı inş.

Kardan muzdarip olan buraya göndersin şu aralar pek ihtiyac pancar tarlaları kesekledi ya yağmur yada kar ' a ihtiyac :(

Çağrı link=topic=7169.msg573317#msg573317 date=1333319316' Alıntı:
:) bu sene kar memleketi feci halde sevdi ayrılamıyor :D
;D ;D ;Ddışarı çıkım hayvanları dolaşıp geldim nereeyse kara çeviricek çok soğuk ve fırtına var :(

Hebun021 link=topic=7169.msg573328#msg573328 date=1333331267' Alıntı:
Horozlar utu baykusun yatma vakti geldi bu geceninde isi bitti herkese hayirli sabahlar
valla sabah horozların ötmesini özledim ya .. yalovada bişey göremiyoz :(

Günaydın arkadaşlar, güneş çıktı,iki üç saat sonra yerlerde kar falan kalmaz. :)

günaydın arkadaşlar dün gece bizim buradada kar yağmış ama şuan kardan eser yok güneş tepede güzel bir gün olacağa benzer ama biz daha anızları süremedik :( havada bir türlü müsade etmiyor yerler tava gelsin diye bekliyoruz bir yeri yaş sürdük çok keseklenmiş :( sınavı değerlendirecek olursak roman gibi türkçe soruları vardı biraz zaman kıkıntısı oldu ama istediğim gibi geçmedi gönül isterdi daha iyi olsun kısmet artık :(

S.a ahali... Sabah babam gübre atmıştı tarlalara... Simdide borulari serip hati çalıştırmaya gidiyoruz... Yagmur yagmicak gibi :S