En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

akşam gece 3 suları gibi bizdede kar a çevirdi sabah heryer bembeyazdı sonra bi güneş çıktı eridi gitti. mübarek hava insanı yanıltıyor.

rocky link=topic=7169.msg573677#msg573677 date=1333390252' Alıntı:
akşam gece 3 suları gibi bizdede kar a çevirdi sabah heryer bembeyazdı sonra bi güneş çıktı eridi gitti. mübarek hava insanı yanıltıyor.
u zaman bursa>bilecik>kütahyaa :D :D

konyaya konyaya ekınler sakatlandı bıraz gonderın su yagmuru :D havalar soguk gıdıyor gubreler tarlada yagmur beklıyorr :D

ahalı sıze bı olayımı anlatıyım :D
peder dun umreden geldı koyden ıscılerımız saolsunlar koyden konyaya gelmısler deneme amaclı 25 donum yer surmusler 1 hafta once tumosana bınen ıscı abi sen bu tumosanların 3 ünüde gotur bundan bıdaha getır dıyor tumosan massey harris gibi kalddı deutzun yanında dıyor :D ben 1 tur atasıya sahan abi 2 tur atıyor gelıyor dıyor traktore 6 lı sase 16 lı baglamıslar 5 bıcak tam tekerın ızındeymıs 6 teker dısında bıyerlerdeymıs yanı uzakmıs :) traktor 3.1 2.4 vitesleriyle suruyormus surat 8 9 km falanmıs tumosanın yaklasık 3 katı fazla donum cıkarmıs :D yakıtı olcememısler depoyu dolduracak mazot kalmamıs koyden yarın tankerle koye gıdıp yavrunun deposunu dolduracagm allah ızın verırse gubrelere baslayacagım okudugunuz ıcın tesekkürler :D

Dqn link=topic=7169.msg573730#msg573730 date=1333392465' Alıntı:
A.s belini ağrıtma :D

yok la 2 dene işçi tuttuk 150-200 torba indirecekler. şimdi daha ben ham ' ım valla ben indirir sem sabaha kalkamam ama pancarda ekinde biz yükleyecez şuan 350 torba var heralde toplam hepsi atılacak pancar olsun ekin olsun yani zorlu bi iş bizi bekliyor

XxXEsinti66 link=topic=7169.msg573740#msg573740 date=1333392854' Alıntı:
yok la 2 dene işçi tuttuk 150-200 torba indirecekler. şimdi daha ben ham ' ım valla ben indirir sem sabaha kalkamam ama pancarda ekinde biz yükleyecez şuan 350 torba var heralde toplam hepsi atılacak pancar olsun ekin olsun yani zorlu bi iş bizi bekliyor
hamladık ıyıce :D

herkez hamlamış ya :D :D cumartesi günü 150 çuval (36kg)aydını romağa taşıdım. bel fln kalmadı ;D ;D