En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Dqn link=topic=7169.msg574198#msg574198 date=1333466519' Alıntı:
S.a Hayırlı günler.. Bugün Sivas sıcaktı.. Ceketle gittim geldim.. Köyde iş rekabete bindi bu sezon yeni motorlar geldi.. 3075 phantom, td75s, tümosan 60.60, tümosan 8195 ve yakında 3085 phantom yani ben :D

selamun aleykum toprağım hayırlısı olsun bakalım

bende bu günlerde köyden iyiyce soğumaya başladım neden bilmem ama sen böyle deyince gaza gelmeye çalışıyom ama yok hadi gaza getirde bir 10 milyar daha nasıl harcarım görelim bakalım

şerefli1 link=topic=7169.msg574306#msg574306 date=1333473484' Alıntı:
selamun aleykum toprağım hayırlısı olsun bakalım

bende bu günlerde köyden iyiyce soğumaya başladım neden bilmem ama sen böyle deyince gaza gelmeye çalışıyom ama yok hadi gaza getirde bir 10 milyar daha nasıl harcarım görelim bakalım
AleykümSelam abi :) Napalım buda bir hobi.. Haftasonu köye gidecez patates yerleri hazırlanacak..

Dqn link=topic=7169.msg574326#msg574326 date=1333474555' Alıntı:
:) Bilerek değil ben dedim okula gitmiyom la onlarda tamam aga aynen dediler ;D ;D niye la :D

Şimdi ilköğretime 5 yaşında başlamayı mecbur yapacaklar, meslek seçimini 10 yaşında yaptıracaklar ve çocukları kitleyecekler ileride psikolojisi bozuk genç neslimiz olacak..Küçük değil 1 yaş büyük başlamak daha iyi, seçimlerini daha iyi yaparsın, ileriye dönük daha gerçekçi planların olur,her ne kadar anlaşılmasa da kendinden küçüklerden daha iyi anlarsın anlatılanları..Burada anlatamıyorum ama ucundan kıyısından anla artık :)

demir45 link=topic=7169.msg574331#msg574331 date=1333474981' Alıntı:
Şimdi ilköğretime 5 yaşında başlamayı mecbur yapacaklar, meslek seçimini 10 yaşında yaptıracaklar ve çocukları kitleyecekler ileride psikolojisi bozuk genç neslimiz olacak..Küçük değil 1 yaş büyük başlamak daha iyi, seçimlerini daha iyi yaparsın, ileriye dönük daha gerçekçi planların olur,her ne kadar anlaşılmasa da kendinden küçüklerden daha iyi anlarsın anlatılanları..Burada anlatamıyorum ama ucundan kıyısından anla artık :)
Anladım dediğini.. Ama bu iş seçimiymiş bilemem neymiş benim en deli zamanıma geldi..

Dqn link=topic=7169.msg574321#msg574321 date=1333474369' Alıntı:
AleykümSelam abi :) Napalım buda bir hobi.. Haftasonu köye gidecez patates yerleri hazırlanacak..

bende çok seviyorumda dış etkenlerden dolayı dört köşeli lastik tekerlekli traktör gibi sür sür gitmiyor işte yoksa çok seviyorum

ne güzel patates yerleri filan diyorsun
kaç dekar ekeceksiniz şimdiden çoook kolay gelsin

şerefli1 link=topic=7169.msg574336#msg574336 date=1333475130' Alıntı:
bende çok seviyorumda dış etkenlerden dolayı dört köşeli lastik tekerlekli traktör gibi sür sür gitmiyor işte yoksa çok seviyorum

ne güzel patates yerleri filan diyorsun
kaç dekar ekeceksiniz şimdiden çoook kolay gelsin
Sağol abi belki 15 belki 10 duruma bağlı.. burdan 1 kamyon çıkarcam tek başıma.. zaten tarlada su otomatik vanayı aç tabancalar sulasın motorsuz elektriksiz.. Traktörün yolda gitmesi önemli değilki tarlada gitsin :)

s.a
hayırlı akşamlar biraz önce tarladan geldim yazlık fiğ ekmeye gittim tarla hala çamur bide çamura saplandık deutz ' un altı yere değdi tekerler askıya aldı epey uğraştık akşam akşam.

keykubat link=topic=7169.msg574351#msg574351 date=1333475930' Alıntı:
s.a
hayırlı akşamlar biraz önce tarladan geldim yazlık fiğ ekmeye gittim tarla hala çamur bide çamura saplandık deutz ' un altı yere değdi tekerler askıya aldı epey uğraştık akşam akşam.
Geçmiş olsun :)