En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Hukukcu_Efe link=topic=7169.msg578291#msg578291 date=1334139458' Alıntı:
çıkıksa fazla geciktirme baktır hemen. çünkü zaman geçtikten sonra düzeltme şansı olmuyor ve de ağrı yapıyor. iyi bilirim ;)
ağrı varda parnakta ayrı duruyo diğerlerinden kesin çıkıkmıdır acep :D

S.a iyi günler. bu hafta bende her yerımı acıttım yav :D
pazar günü köyden geldm pc çalışmadı kasaya bı vurdum o cd girişinin üstündeki yer oluryorya orası kırıldı çerceve gibi. elimi ne biçim kesti. cam kesmiş gibi sızlıyor. :D
dün arkadaşla çarpıştık omzumun orada bi yer acıyordu bugun bida çarptım yerine oturdu ;D ;D

S.a Arkadaşlar. İyi akşamlar. Burda hava sabahtan beri bulutlu, hava boşalacak gibi ama bir türlü boşalamıyor ;D Biraz enteresan konuştum ama idare edin ;D

Dqn link=topic=7169.msg578493#msg578493 date=1334160343' Alıntı:
S.a Arkadaşlar. İyi akşamlar. Burda hava sabahtan beri bulutlu, hava boşalacak gibi ama bir türlü boşalamıyor ;D Biraz enteresan konuştum ama idare edin ;D
a.s bizim buraya bugün iyi yağmur yağdı :D

ali_durmuş link=topic=7169.msg578495#msg578495 date=1334160489' Alıntı:
a.s bizim buraya bugün iyi yağmur yağdı :D
Hiç sorma ya.Servisi kaçırdım İncirlik otobüse bindim daha sonra incirlikte indim.Daha 3 km yürüyeceğim yol vardı...Kestirme olsun diye Buğdayların içinden gittim.Birden hava ' ' Çatur çutur ' ' Etti.1 dk sonra yağmur Sicim gibi yağdı.Cımcılık oldum.Birde yağmurda kaçim derken ayağım kaydı yere düştüm.Resmen yere kafa attım ;D

Emin Ünal link=topic=7169.msg578504#msg578504 date=1334161239' Alıntı:
Hiç sorma ya.Servisi kaçırdım İncirlik otobüse bindim daha sonra incirlikte indim.Daha 3 km yürüyeceğim yol vardı...Kestirme olsun diye Buğdayların içinden gittim.Birden hava ' ' Çatur çutur ' ' Etti.1 dk sonra yağmur Sicim gibi yağdı.Cımcılık oldum.Birde yağmurda kaçim derken ayağım kaydı yere düştüm.Resmen yere kafa attım ;D
Resmen rezillik ;D