En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

S.a hayırlı akşamlar arkadaşlar, kral ile ormana gittim, SURVİVOR gibiydi ortam. Kameraman sıkıntısı vardı, tek kare bile çekmedim, hele şükür bir remork odunu eve sağ salim getirebildim.

Merhabalar...
Bugün 16:00 Da Okuldan Geldim Babam Aradı...
Geçenlerde Sulama Yaptığımız Tarlaya İlaç Yapmaya Gitmiş... Bugün Bide İşçimiz Gelmişti Onunla Gitmişler...
Bende Okuldan Gelince Gittim Tarlaya....
İşçi Yeraltı Çıkışlarının Etrafına Beton Döküyordu... Babamda İlaç Yapıyordu...
İşçi İle Betonları Döktük...
Sonra Romorka Hatı Topladık Tarlanın Enine Serdik(Önceden Uzununaydı :D )...
Babam Da İlacı Bitirdi Eve Geldiğimizde Saat 22:00 dı...
Yemek Yedik Tankı Ve İlaç Makinasını Doldurdum... Yarım Saat Önce Eve Girdim...
Yorucu Bi Gündü Demeyeceğim, Çok Yorulmadım :D
Biraz Sonrada Uyucam... Herkese İyi Geceleeer :D

S.a iyi günler. bileciktede çok rüzgar var. bazı ağaçların dalları kırılmış biraz öncede çamur yağyodu :D

Dqn link=topic=7169.msg582104#msg582104 date=1334744801' Alıntı:
S.a Hayırlı Günler, Kışın acısı çıkıyor güneşli ve sıcak bir hava..
a.s. Muhammet sonunda güneşi gördünüz demek hadi hayırlısı.

S.a hayırlı akşamlar, fırtına devam ediyor.:) Çok şükür hasar yok, sokak lambalarını kapattım, yoksa teller çarpıyor elektrik veremiyoruz köye.

A.s hayırlı akşamlar, Ankara toz duman. Allah beterinden saklasın. Muhtarım çok zaman oldu görüşmeyeli, köyde darbe falan olmadı değil mi?

A.Selam, S.Aleyküm... Hayırlı akşamlar :) Salihli toz duman oldu,ağaç bile kırdı fırtına..Yağmur yağdı,yağmaya da devam ediyor, her yer ıslak, hava soğuk...

n_cebeci link=topic=7169.msg582292#msg582292 date=1334769998' Alıntı:
A.s hayırlı akşamlar, Ankara toz duman. Allah beterinden saklasın. Muhtarım çok zaman oldu görüşmeyeli, köyde darbe falan olmadı değil mi?
Yok abi, kim yapacak darbeyi. Sürgün ederim mileti, gençliğimi verdim bu köye.:D
demir45 link=topic=7169.msg582295#msg582295 date=1334770131' Alıntı:
A.Selam, S.Aleyküm... Hayırlı akşamlar :) Salihli toz duman oldu,ağaç bile kırdı fırtına..Yağmur yağdı,yağmaya da devam ediyor, her yer ıslak, hava soğuk...
A.selam Mahmut, her yer aynı beyaw.:)