En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Mecburen bozuyoruz dostum, bu tarlanin yaninda 30 dönüm bugday vardi hic cikmamisti mecbur bozduk simdide bunu bozcaz mecburen... Puani hic sorma valla, zati cuma günü moralim filan cok bozuktu...

omerfarukkoc link=topic=7169.msg584070#msg584070 date=1335089715' Alıntı:
Mecburen bozuyoruz dostum, bu tarlanin yaninda 30 dönüm bugday vardi hic cikmamisti mecbur bozduk simdide bunu bozcaz mecburen... Puani hic sorma valla, zati cuma günü moralim filan cok bozuktu...
Canını sıkma daha Lys var.. Bizim çıkmamış tarla olsa bozmayız elbet çıkar.. Bizimkiler hiç çıkmamıştı bıraktık biraz çıktılar gübreyi verdik yağmur yağdı şimdi herkesinkini geçmiş durumda..

Biz gübreyi verdik tarlalarin yaklasik yüzde 1o u filan gelişim gösteremedi cünkü zaten gec ekilmis ve gec çıkmışlardi... Bi de gübreden sonra filan olsun hic yagmur yağmadi... Bu tarlada iste durum böyle olunca mecbur bozduk zaten baharlık yoktu bu sene, aycicegi Ekeriz :)

boşver ömerim sıkma canını herşeyde vardır bir hayır ygsyi kafana pek takma sadece sen değil hiç kimse umduğunu alamadı benimkide bozuk geldi kısmet böyleymiş ucunda ölüm ayrılık olmayan hiçbirşeye üzülmeyeceksin bu sene bizim az bir buğday yerimiz vardı 5000 metre kare babam tarlaya bile gelmedi herşeyi bana aitti :D çıkışı pek güzel olmadı yer kaba kalmış merdane çekmek istemiştim ektikten sonra babam çektirtmedi keşke çekseymişim ama şuan düzeltti kendini durumu gayet iyi :D

omerfarukkoc link=topic=7169.msg584055#msg584055 date=1335088526' Alıntı:
Bugdaylarin Iyiymis Mahmut... Bugdayin kökleri 88 cm e kadar inebiliyormuş o yüzden saksıyi sarmalari normal :)

Herkese Merhabalar...

:) Merhaba :) ... :) Birde etrafa yayıldığını düşünürsek :)

omerfarukkoc link=topic=7169.msg584070#msg584070 date=1335089715' Alıntı:

Hayırlısı artık..Sınav açıklanmadan hafta içi diyen bile var,istediğin yerde tutmazsa bu sene olmaz ise seneye olur.. :)

Bakicaz artik gencler... Hayirlisi... Umut benim bu bozacagim yerde ben ve biladerime aitti bütün işlerini Biz yaptik parasi ile de kendimize birer laptop alicaktik ama arpa gelişmedi bi türlü... Bakalm da bi daha, bozup ayçiçegi ekersek bile ordan parasını alicaz kardesimle ;) :D

omerfarukkoc link=topic=7169.msg584080#msg584080 date=1335092198' Alıntı:
Bakicaz artik gencler... Hayirlisi... Umut benim bu bozacagim yerde ben ve biladerime aitti bütün işlerini Biz yaptik parasi ile de kendimize birer laptop alicaktik ama arpa gelişmedi bi türlü... Bakalm da bi daha, bozup ayçiçegi ekersek bile ordan parasını alicaz kardesimle ;) :D

hayırlısı olsun ömer deneye deneye tutturcaz boşuna demiyorlar çiftçilik kumar gibi birşey diye :D şimdiden bereketli olsun diyelim...

omerfarukkoc link=topic=7169.msg584080#msg584080 date=1335092198' Alıntı:
Hepsini ben yapıyom zaten la ;D Aklına hangi iş gelirse ben ilgileniyorum. Babamın tarlalara hiç uğradığı olmuyor :D Sadece hesap kitap işleri dönüyor onda :D Paracıklarda kendisine :D Bu yaz değil seneye yazın inşallah benim isteğimle 2. el bir traktör düşünüyoruz.

Müziğin sesinden rahatsız olan üstteki komşu kapıyı çaldı direk babamın numarasını istedi :) Bana bişey diyemedi biliyor çünkü bir yumrukta yere sereceğimi :D Babama artık ne söyler bilemiyorum. Babamda beni arar :D Şimdi babamın aramasını bekliyorum.

S.a hayırlı günler.
haftasonu 12dönüm aydın ektik
5dönüm patlatma çektim
5depo ilaç yaptık bugdaylara.
kaz ayağı çektim.
haftaya aydın ekebilcezmi belli deil bazı tarlalar çamur girilmiyo.
elimde video foto var ama km uraşcak şmdi paylaşmakla :D
bu sabahta değirmene gittik bugday arpa ögutturme. su pismiş yapamayız dedi adam. romagı orda bırakıp geldik hacıyı köye gönderdm. traktör burda ;D ;D
bu arada hondanında aküyü deiştridim bugun ;D ;D

nh_fıat link=topic=7169.msg584109#msg584109 date=1335101333' Alıntı:
S.a hayırlı günler.
haftasonu 12dönüm aydın ektik
5dönüm patlatma çektim
5depo ilaç yaptık bugdaylara.
kaz ayağı çektim.
haftaya aydın ekebilcezmi belli deil bazı tarlalar çamur girilmiyo.
elimde video foto var ama km uraşcak şmdi paylaşmakla :D
bu sabahta değirmene gittik bugday arpa ögutturme. su pismiş yapamayız dedi adam. romagı orda bırakıp geldik hacıyı köye gönderdm. traktör burda ;D ;D
bu arada hondanında aküyü deiştridim bugun ;D ;D
Afern afern

S.a Arkadaslar hayırlı geceler... :) Galatasaray ' ı yendik mutluyum ;D
Ama yarın sabahın köründe mısırlara çapa çekmeye gidebilirim tam olarak belli değil...

Güzel bir 6alatasaray galibiyetinin ardından hepinize İyi akşamlar Trakkulup ailesi...

s.a ahali canımız sıkkın. :( nerede bu çaycı herkese benden çay. bana demli bi çay 3 şeker. kaçak olmasın ama :D