En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

S.a ve a.selam hayırlı geceler trakkulüp milleti. Amazone gibiyim, her metrekareye eşit gübre atıyorum.:)

nailyetek link=topic=7169.msg584353#msg584353 date=1335125583' Alıntı:
S.a ve a.selam hayırlı geceler trakkulüp milleti. Amazone gibiyim, her metrekareye eşit gübre atıyorum.:)
a.s nail abi sen amozane gibi isen kralda herhalukarda fendt oluyor desene buda müthiş bir ekip demek :D

rocky link=topic=7169.msg584357#msg584357 date=1335126388' Alıntı:
a.s nail abi sen amozane gibi isen kralda herhalukarda fendt oluyor desene buda müthiş bir ekip demek :D
kral sadece lojistik, tarla sınırına kadar ulaştırıyor gübre remorkunu.:) Gerisi zeytin tenekesi ile bana kalmış iş.:( ühü, ühü bitermi bu çile.:S

kim milyoner isterdeki soruyu aynen soruyorum
bir adamın bacanağının tek baldızı adamın nesi olur

s.a. nasılsınız arkadaşlar enter yaptı gene yapacağını bu gün pulluk taşa bi vurdu ne pulluk kaldı ne motor :(

ya baldızı yada karısı olması lazım tek baldızı dediğine göre mutlak adamın karısıdır saim

enter link=topic=7169.msg584412#msg584412 date=1335130813' Alıntı:
s.a. nasılsınız arkadaşlar enter yaptı gene yapacağını bu gün pulluk taşa bi vurdu ne pulluk kaldı ne motor :(

ya baldızı yada karısı olması lazım tek baldızı dediğine göre mutlak adamın karısıdır saim
adam baldızı dedi ;D gecmiş olsun bu arada...

oradaki heycandan da olabilir yarışmaların, sınavların atmosferi başka oluyor insan bildiğini unutuyor :) saol bu arada ödevi teslim ettinmi ;)

enter link=topic=7169.msg584418#msg584418 date=1335131209' Alıntı:
oradaki heycandan da olabilir yarışmaların, sınavların atmosferi başka oluyor insan bildiğini unutuyor :) saol bu arada ödevi teslim ettinmi ;)
ettim ettim saol tüm yardımların için :) biz norml sınwda unutuyoz o adam birsürü insann önünde :)

Gitmek cesaret ister ufaklık;
Gideceğin yer neresi olursa olsun…
Sevdiklerinle arana mesafe girince
varış yerinin hiç bir anlamı kalmaz.
Vedalaşmakta zor iştir biliyormusun;
Oturursun geminin kıçına bakarsın sevdiklerine
gittikçe ufalırlar ufalırlar kaybolurlar gözden
O zaman anlarsın işte vedalaşmak asıl,kalana değil gidene koyar.
Yüz defa söyledim sana
Hüzünlü değilim mizacım böyle.
Bak şarabımla beraberim
Çocukluğumdan beri hayaller kuruyorum
Şarabımdan ayrılmadan hem de
Ben şarabımdan ayrılmıyorum
O da bana bunca gidene rağmen hala hayal kurdurtmaya devam ettiriyor.
NE OLMUŞ YANİ BÜYÜK ADAM OLAMADIYSAK HAYALLERİMİZİ SATMADIK YA… :D

herkese iyi geceler bu genç kaçar...

Iyi aksamlar millet...Epeydir yazmiyorum, günlük mesaj sikayet falan varmi diye giriyom ama arada sormak lazim...Bu arada bide samsung galaxy s2 aldim, onu cözmeye calisiyom. yüzbinlerce app var, ama bi trakkulup yok.)))mustafaya duyurulur...

satocan58 link=topic=7169.msg584602#msg584602 date=1335206362' Alıntı:
Iyi aksamlar millet...Epeydir yazmiyorum, günlük mesaj sikayet falan varmi diye giriyom ama arada sormak lazim...Bu arada bide samsung galaxy s2 aldim, onu cözmeye calisiyom. yüzbinlerce app var, ama bi trakkulup yok.)))mustafaya duyurulur...

ıyı akşamlar satılmış abi hg konuyu bi incele istersen

http://www.trakkulup.net/duyurular/trakkulup-mobil/