En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

satocan58 link=topic=7169.msg584610#msg584610 date=1335206907' Alıntı:
saol hasan gardas...mihdar olmak böyle bisey demek...en sacma isteklere bile cözüm bulmak.)))

Ya bu deveyi güdecen ya istifanı verecen kolay değil muhtarlık :D

ahmet kesikbaş link=topic=7169.msg584611#msg584611 date=1335206936' Alıntı:
s alayküm hayırlı akşamlar arkadaşlar..
A.slm ahmet abı hayırlı akşamlar sanada

ByFreST0N link=topic=7169.msg584742#msg584742 date=1335251334' Alıntı:
Kolay gelsin abi 3085i çok yorma isyan eder sonra bide ;D
ekim işlerinde bir 400 saat çalışacağa benziyor .kolay kolay isyan etmez sabah 9 akşam 12 kontak kapatıyor şu günler

vale link=topic=7169.msg584743#msg584743 date=1335251608' Alıntı:
ekim işlerinde bir 400 saat çalışacağa benziyor .kolay kolay isyan etmez sabah 9 akşam 12 kontak kapatıyor şu günler
[/quote
Bizde nadaslara başlayacağız yarın ama ben gidemeyeceğim büyük ihtimal anca haftasonu gidebilirim :(

Selamlar Millet...
Bu Aralar İşler Sıkı Olduğu İçin Foruma, Daha Doğrusu PC ' ye Bakamıyorum.... Su An Okuldayım Aksama Paylaşım Yapıcam Vakit Bulursam...

Biladerle Bu Haftasonu Baya Köpekledik ;D
Hele Dün Daha Bi Yorucuydu...
Aynı Anda 4 Yerde Hat Çalısıyordu, Sulama Yapıyoduk.. Birini Çiftçi Suluyo 3 ' ünüde Ben Ve Bilader Suluyorduk... Dün Sabah Hatları Değiştirdik Geldik Kardeşlerimin Ve Akrabalarımın Çocuklarının 23 Nisanda Gösterileri Varmış Benden Kameramanlık Ypmamı İstediler... Toplam 7 Çocuk Vardı Törenin Başından Sonuna Kadar Kameramanlık Yaptım, Güneşin Altında.... Toplam 8 GB ' lık Foto Ve Video Almışım :)

Daha Sonra Da Öğlen ki Hatları Değiştirdik Tarlaların... Ve Diğer Bi Tarlaya Boru Sermeye Gittik... Sonra Aksamki Hatları Değiştirdik Ve Eve Geldiğimizde Saat 20:30 Filandı.... Tekrardan Yemeği Yedim Baska Memlekette Okuyan Arkadasım Gelmişti Gecenlerde, O Bugün Gidicek Die Mecburen Arkadasların Yanına Gittim.... Gece Saat 00 Da da 70-66 Suyu Bitiriyodu Onu Getirdik Arkadaşlarla...
Güzel Bi Anıydı, Kafa Dengi İnsanlarla İş Görmek Bi Başka OLuyor :D

omerfarukkoc link=topic=7169.msg584753#msg584753 date=1335255009' Alıntı:
Selamlar Millet...
Bu Aralar İşler Sıkı Olduğu İçin Foruma, Daha Doğrusu PC ' ye Bakamıyorum.... Su An Okuldayım Aksama Paylaşım Yapıcam Vakit Bulursam...

Biladerle Bu Haftasonu Baya Köpekledik ;D
Hele Dün Daha Bi Yorucuydu...
Aynı Anda 4 Yerde Hat Çalısıyordu, Sulama Yapıyoduk.. Birini Çiftçi Suluyo 3 ' ünüde Ben Ve Bilader Suluyorduk... Dün Sabah Hatları Değiştirdik Geldik Kardeşlerimin Ve Akrabalarımın Çocuklarının 23 Nisanda Gösterileri Varmış Benden Kameramanlık Ypmamı İstediler... Toplam 7 Çocuk Vardı Törenin Başından Sonuna Kadar Kameramanlık Yaptım, Güneşin Altında.... Toplam 8 GB ' lık Foto Ve Video Almışım :)

Daha Sonra Da Öğlen ki Hatları Değiştirdik Tarlaların... Ve Diğer Bi Tarlaya Boru Sermeye Gittik... Sonra Aksamki Hatları Değiştirdik Ve Eve Geldiğimizde Saat 20:30 Filandı.... Tekrardan Yemeği Yedim Baska Memlekette Okuyan Arkadasım Gelmişti Gecenlerde, O Bugün Gidicek Die Mecburen Arkadasların Yanına Gittim.... Gece Saat 00 Da da 70-66 Suyu Bitiriyodu Onu Getirdik Arkadaşlarla...
Güzel Bi Anıydı, Kafa Dengi İnsanlarla İş Görmek Bi Başka OLuyor :D
Nerelerdesin hacı ? :D