En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

s.a cümleten. bizim buraya çok yağmur yağdı, fırtına oldu. bugün buğdaya baktık Allaha şükür bi sorunu yok. ama yan komşunun ekinin hep yatmış, sık ve boylu olduğu için gövde rüzgara dayanamayıp hep yatmış. Allah yardımcısı olsun diyelim. inşallah sizlerde bi sorun yoktur... :)

s.a hayırlı akşamlar.
meteoroloji iki gündür yağmurlu gösteriyor buraları ama daha bi damla bile düşmedi mübarek.

Len Beşiktaş Cincona da böyle oynasana... hep Fener kazanacak diye bir kaide yok abi bi biz bi onlar..

herkese günaydın selamların en güzeli sizlerle olsun son 10 gündür mısır ekiminden dolayı siteye uğrayamadım trakkulu ü seviyorum bu arada cümleten hayırlı cumalar

Arkadaşlar arkadaşlardan aldığım habere göre köye çok yağmur yağmış Maşallah. Patatesleri bu haftada ekemeyecez galiba :D

demir45 link=topic=7169.msg588610#msg588610 date=1336053916' Alıntı:
Hadi gözünüz aydın.. :)
Sağol kardeşim yağmayan yerlerede yağar inşallah.

rocky link=topic=7169.msg588612#msg588612 date=1336053981' Alıntı:
s.a ahali bereketiniz bol olsun. durumlar düzeliyor anlaşılan. :)
Sağol.

phantomerkunt link=topic=7169.msg588812#msg588812 date=1336072094' Alıntı:
yaktın bizi fb kız-*sw kız-*sw gitti şampiyonluk hayali : ' ( : ' (
Aykut Güler link=topic=7169.msg588814#msg588814 date=1336072197' Alıntı:
Len Beşiktaş Cincona da böyle oynasana... hep Fener kazanacak diye bir kaide yok abi bi biz bi onlar..
Fatih Terim; ' ' Bugün Galatasaray ' ın pes ettiğini düşünenler yarın herzamanki gibi yine düşündükleriyle yetinecekler ' '
Adalet Allah ' tandır. O kadar şike yap şike yap bütün haksızlığı yap ondan sonra şampiyonluk bekle.

ŞAMPİYON GALATASARAY

S.a ahali.Bugün kendimi eve zor attım.Kalbim çarpıntı yapıyor,ara ara nefesim kesiliyor.Nedenini anlayamadım..