En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

s.a hayırlı akşamlar
akşama kadar inşaat işleri ile uğraştım,deutz ' a garaj yaptırcam kralın yerine girmedi
sabah sondaj yaptıracaktım sondajcı başka köye gitmiş belki yarın gelirse yaparız sondaj.

tt60ımı özledim kepçe taktırmaya götürdük 18 gün oldu hale gelmedi
kepçe taktırmaya götürürken
67cnw.jpg

ali_durmuş link=topic=7169.msg596044#msg596044 date=1337441265' Alıntı:
kırmzı daha güzel olurmuş. :Da.s ömer kolay gelsin, bereketli olsun.
kırmızı alcaktım ama yokmuştu sanayıde varmış ama oraya çıkmakta gt istıyo bazen. polisler devamlı denetliyor. ara sokaklardanda gidilmiyo :D
önce çarşıya iniyorsun sonra şu rampayı sarıyorsun traikte gidiyorsn :O
di-F69UDH24.jpg

foto alıntıdır :D
daha 3gün önce bi arkadaş duran motoruna ceza yidi parkta. 600lira ertesi günde ehliyeti çıkarttırcaktı. şikayet edip geri çeklmiş ceza :D
bi arkadaşta geçen hafta ehliyet aldı polislere ipnelk olsn die polisin önünde bagırttırıyormuş durdurmuyorlar dio fln filan burlarda motorsıkletcilerin işi çok zor :D bz kendmz kaşınıyorz ama :D tüm motorlarda abart egzoz açık egzozlar var :D :D bnmkindede var :D :D rampa aşağı iniyorm bugun gazı kestm fakur fakur egzoz patlatıyo ;D ;D

ali_durmuş link=topic=7169.msg596044#msg596044 date=1337441265' Alıntı:
a.s ömer kolay gelsin, bereketli olsun.
Saolasın Ali...
Emin Ünal link=topic=7169.msg596157#msg596157 date=1337456311' Alıntı:
Hala sürüyor musun ?
Hazırlama İşi Saat 19:00 ' da Bitmişti De Ekim İşi 22:00 ' a Kadar Sürdü...

http://www.trakkulup.net/videolar-(cekimler)-320/nh-tl100a-nh-td85d-ve-fiat-70-66s-aycicegi-ekiminde-(2012)-!!!/new/#new

S.a Arkadaşlar. Köyden geldim. Dün nadas yapıyordum. Toprak o kadar tavda ki, 6 saatte 40 dekarı kapattım. Pulluğun bıçakları yeni ayarı güzel 30 cm ile seri 1 de hiç dinlemiyor motor. Son tarla başını sürerken yağmur çöktü ve eve geldim. Dün gece çok yağdı bugün hiç durmadı sabahtan beri :) Dünki manzaralardan birisi.. Tek şikayetim ise geçen yıl buğdaylar çok güzel olduğu için tarlada sap çok bazı yerde pulluğu kaldırıp temizliyorum.

a.s cümleten. :D ben kaçtım eğlence var bu gece pasta börek kaçma hadiyin görüşürüz iyi bakın kendinize :D

salam aleküm arkadaşlar köyümüzde 2 gündür şiddedli yağmur var 2 gündür tarlaya gidemiyoz arada bi dolu atıyor yüregimiz ağziımiza geliyor sizde son durum nasıl herkeze hayırlı akşamlar

Günaydın :)
ibrahim_11 link=topic=7169.msg596632#msg596632 date=1337554354' Alıntı:
salam aleküm arkadaşlar köyümüzde 2 gündür şiddedli yağmur var 2 gündür tarlaya gidemiyoz arada bi dolu atıyor yüregimiz ağziımiza geliyor sizde son durum nasıl herkeze hayırlı akşamlar
A.s

ali bu kim .mafya tipli adam ...ama güzel şarkı ok-*-s teşekkürler