En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Dqn link=topic=7169.msg601071#msg601071 date=1338313000' Alıntı:
Sen yeter ki iste abi ne kadar istiyorsun :)
yazın bakacam işte
denemek için tarlanın birini ona ayıracam yatmaya karşı dayanıklı olduğu için *098*- ok-*-s grin-*-s

şerefli1 link=topic=7169.msg601145#msg601145 date=1338317931' Alıntı:
yazın bakacam işte
denemek için tarlanın birini ona ayıracam yatmaya karşı dayanıklı olduğu için *098*- ok-*-s grin-*-s
Abicim şimdi benim ektiğim yer 30 dekar.. ama 18 dekarı düzgün yetişmiş geriye kalanı tek tük bir orda bir burda. Çıkanı tohum koyacağım. Tabi sen iste ayarlarız bişeyler :)

Dqn link=topic=7169.msg601149#msg601149 date=1338318024' Alıntı:
Abicim şimdi benim ektiğim yer 30 dekar.. ama 18 dekarı düzgün yetişmiş geriye kalanı tek tük bir orda bir burda. Çıkanı tohum koyacağım. Tabi sen iste ayarlarız bişeyler :)
hayırlısı olsun senden olması şart değil bizim oralarda zaten bulamayız anca bulsan bulsan sen bulursun bana 400 kg olsa bile yeter

Konuyu bir müddet kilitliyorum Lütfen birbirinizle olan kişisel olaylarınızı istirham ediyorum buraya yansıtmayın

Lutfen bu konuya şahsi konularinizi paylasmayiniz arkadaslar.. Sorunlarimizi özelden halledelim lutfen.

Bu konunun saglikli ilerleyebilmesi icin paylasilan yorumlara daha ozen gosterelim. Siyaset, kufur, genel ahlak kurallarina aykiri gibi yorumlar yazilmasin lutfen.. Sitemizde her yaş grubundan üyeler bulunmaktadir. Saygisizca yorumlarda bulunmayalim...

Birde yaş belirtme meselesine dikkat çekmek istiyorum. Hem hitap konusunda hemde saygi konusunda sorunlar olusuyor. Sonucunda da yine tartismalar.. Bu yuzden daha dikkat edelim..

Bir suredir ozelden sorunu olan arkadaslar siteye de tasimislar bu durumu. Sonucunda gerekli cezalar uygulandi..

Anlayisiniz icin tesekkurler..

cidd*-*-* gençler ortalığı karıştırmış heralde :) foruma selam yağmur yaş var şükürler olsun yatıştayız

rocky link=topic=7169.msg601503#msg601503 date=1338391847' Alıntı:
s.a ahali keyifler yerinddir inşallah :)
a.s h.g keyifler çok iyi şuan :) göletten geliyorm :D köfte- et hertürlü şey vardı :D :D jandarma kovaladı beni :D aşağı doru bi tıkadım tam gaz sonra gölete başka taraftan bida girip öbür taraftan köye doru kaçıp saklandım :D sonra 10dk sonra bida gttim gölete arakadaşlarn yanına :D :D fln filan eglence dolu bir gündü :) Sen ?